Gratis verzending vanaf €100,-
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn
ApparatenSchrikdraad koord & lintSchrikdraadnetPalenIsolatorenAansluitenPoortgrepenAccessoiresStal & erfHuisdierBlog

EquiFence

Equifence

De geleider in een elektrische afrastering is cruciaal. De geleider transporteert de stroom. Ook al lijken geleiders op elkaar, er is onderling een groot verschil in prijs en in kwaliteit. Daarnaast is er ook een verschil in gebruik.

EquiFence paardenafrastering

EquiFence is de meest duurzame en veilige Gallagher afrastering voor paarden. EquiFence is een elastische kunststof kabel met een gegalvaniserde kern. De 3mm dikke kunststof ommanteling beschermt het paard tegen de zink-aluminium kern. Door middel van 3 koolstoflijnen is de kunststof ommanteling stroomgeleidend.

EquiFence is een duurzame keuze! In combinatie met de aanbevolen accessoires en een professionele installatie, kan een Equifence afsluiting wel 25 jaar staan - zonder onderhoud!

EquiFence 3 geleiders

Wij adviseren om 3 rijen boven elkaar met Equifenche te plaatsen, op een hoogte van 65cm, 100cm en 135cm. U kunt de afrasteringspalen plaatsen op een tussenafstand van maximaal 9 meter. Door de grotere paalafstand heeft u minder materiaal nodig dan bij een reguliere afrastering. Wij adviseren u om Insultimber of ecopalen te gebruiken. In combinatie met een van deze twee soorten palen heeft u maar liefst 10 jaar garantie op de EquiFence.

U kunt de EquiFence geleider strak spannen met een trekveer. Tevens gebruikt u trekveren voor het opvangen van het krimpen en uitzetten van Equifenche door de temperatuurverschillen.

EquiFence is verkrijgbaar in de kleuren wit en terra.

Gerelateerde producten