Schrikdraad
Klantenservice Momenteel gesloten
Blog
Gratis verzending vanaf €100,-
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn

Gallagher Turboline cord

8x Ø 0,20mm RVS, 2x Ø 0,25mm en 1x Ø 0,30mm koperen draden, semi-permanente afrastering ≥ 500 meter.

● Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis!

Productomschrijving Kenmerken Beoordelingen

Selecteer producten

0 producten
U heeft nog geen producten geselecteerd.

Omschrijving Gallagher Turboline cord

Wilt u gewoon de beste koordgeleider voor uw weide? Dan is het Gallagher TurboLine Cord de juiste keuze. Dit schrikkoord heeft een stroomgarantie van het begin tot het einde van de afrastering en is bovendien heel eenvoudig te installeren. 

Het Gallagher TurboLine Cord is geschikt voor een wei met paarden of koeien. Tevens is het zeer geschikt voor het buitenhouden van wild. 

Wilt u weten wat de verschillen zijn tussen schrikdraad en schikkoord? Bekijk dan onze blog "Verschil schrikdraad en schrikkoord". Daarin laten we u precies zien welk soort schrikdraad of schrikkoord in welke situatie het meest geschikt is. Zo kunt u voor uw situatie de juiste keuze maken. 

Gallagher TurboLine Cord schrikkoord

Gallagher TurboLine Cord is een schrikkoord in de kleur wit met een lengte van 500 meter. Dit kunststof schrikkoord is met een dikte van meer dan 6mm dikker dan een kunststof schrikdraad.
Het Gallagher TurboLine Cord schrikkoord heeft 8 RVS geleiders met een diameter van elk 0,20mm, 2 vertinde koperen geleiders met een diameter van 0,25mm en één vertinder koperen geleider met een diameter van 0,30mm. Deze geleiders zorgen gezamenlijk voor een uitstekende geleiding van de stroom van de afrastering en geven een stroomgarantie van begin tot eind. 

Het Gallagher TurboLine Cord is gevlochten en rekt daardoor niet uit. Dit zorgt voor een 30% langere levensduur. Bovendien heeft het schrikkoord een UV-garantie van 7 jaar!

Gallagher TurboLine Cord schrikkoord kan worden toegepast bij een tijdelijke of (semi) permanente elektrische afrastering langer dan 500 meter voor paarden en vee. Het schrikkoord is ook geschikt voor het buiten houden van wild.

Het Gallagher TurboLine Cord heeft een lage breekkracht van 225kg, waardoor het zeer veilig is voor uw dieren. Mochten ze er onverhoopt in verstrikt raken bij een vluchtreactie, dan breekt het schrikkoord. 

Gallagher schrikkoord verbindenHeeft u meerdere delen Gallagher TurboLine Cord dat u aan elkaar wilt verbinden? Met de Gallagher Cord verbinder is dit heel makkelijk. Bovendien behoudt u een goede geleiding van de stroom. Het alternatief, de draden aan elkaar knopen, levert veel storingen op en bovendien stroomverlies. Hiermee wordt u afrastering minder betrouwbaar, omdat er minder spanning op komt te staan. 

 

Als u het schrikkoord met isolatoren op houten palen bevestigt, kunt u in de hoek gebruik maken van een rolisolator, de Gallagher rol hoekisolator of de Pulsara rolisolator, zelfs in de binnenhoek.
En met de Gallagher Cord spanner met rolisolator kunt u het schrikkoord gemakkelijk opspannen, zodat het altijd strak staat. 

Als het schrikkoord doorhangt, dan heeft dat een negatieve invloed op de de breek- of trekkracht van us schrikkoord. Hiermee wordt de kans op verwondingen van uw dieren vergroot. Een opgespannen afrastering is altijd veiliger! Met de Pulsara roterende draadspannner of de Gallagher roterende draadspanner is dit een fluitje van een cent. 

Schrikdraad testenHet is belangrijk om vooraf, maar ook tussentijds met enige regelmaat te meten hoeveel stroom er op de elektrische afrastering staat. Dit kunt u meten met een schrikdraadtester

 


Wilt u de Gallagher TurboLine Cord gebruiken voor een verplaatsbare afrastering? Bij het meerdere keren oprollen en afrollen van kunststof schrikdraad kan het schrikdraad gemakkelijk in de knoop gaan. Met een haspel voorkomt u dit! Met behulp van een haspel verplaatst u in een mum van tijd de mobiele afrastering.  

Wist u dat indien de elektrische afrastering grenst aan een toegankelijk wandelpad u verplicht bent om elke 50 meter een waarschuwingsbordje te plaatsen? Bestel het direct mee! 

Wilt u liever een goedkoper alternatief? Dan is het Pulsara schrikkoord Pro Plus 400 meter wit een goede keuze.

Gallagher TurboLine Cord kopen

Koop vandaag nog uw Gallagher TurboLine Cord gemakkelijk en in slechts 3 klikken online bij Schrikdraad.net. Wij werken met een ruime voorraad, waardoor u nooit lang hoeft te wachten op uw bestelling. En we bezorgen het gewoon bij u thuis!

Schrikdraad.net: Uw online afrasteringsspecialist!

Productkenmerken Gallagher Turboline cord

Lengte 500m
Kleur wit
Toepassing paarden en runderen
Ean 8713235058006
Artikelnummer 999663
Diameter 6+ mm, RVS geleiders 0,2mm, vertind koper 0,25mm
Materiaal Kunststof schrikkoord

Vraag en antwoord

Stel als eerste een vraag over dit product.

We hebben uw vraag ontvangen en zullen deze spoedig verwerken.
Het is niet gelukt om de vraag te versturen.
* verplicht

Beoordelingen

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf als eerste een beoordeling

Direct hulp of advies

Wanneer u vragen heeft over dit product en de toepassing ervan of als u problemen heeft met bestellen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

0850 020 030

klantenservice@witway.nl

Vandaag gesloten

Bekijk ook