Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
Blog
usp Gratis verzending vanaf €100,-
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Gallagher TurboLine lint blauw

Zeer geschikt om wilde dieren weg te houden bij uw eigen dieren, omdat wilde dieren de kleur blauw goed zien

● Voor 12 uur besteld, morgen in huis!

Productomschrijving Kenmerken Beoordelingen Handleiding Downloads Brochure

Selecteer producten

€ 42,96
0 producten
U heeft nog geen producten geselecteerd.

Selecteer producten

€ 42,96
0 producten
U heeft nog geen producten geselecteerd.

Omschrijving Gallagher TurboLine lint blauw

Wilt u een weide van schriklint voorzien voor uw paarden of runderen en tevens wilde dieren weghouden bij uw eigen dieren? Dan is Gallagher TurboLine lint blauw de juiste keuze. Dit schriklint heeft een uitstekende geleiding. De kleur blauw is extra geschikt voor wilde dieren, omdat deze de kleur baluw extra goed zien. 

Gallagher TurboLine lint blauw 12,5mm

Het Gallagher TurboLine schriklint is blauw van kleur en wordt geleverd op een rol van 200 meter. Het lint heeft een breekkracht van 100kg.

Gallagher TurboLine lint blauw heeft een breedte van 12,5mm en heeft 3 dikke roestvrijstalen draden in combinatie met 2 lichtmetalen geleiders, die samen voor een uitermate goede geleiding zorgen. Gallagher TurboLine schriklint is zeer geschikt voor verplaatsbare mobiele afrasteringen langer dan 500 meter om uw rundvee, jongvee en paarden te beschermen tegen wilde dieren. Tegelijk houdt u uw eigen dieren binnen de afrastering.  

In onze blog "mobiele afrastering" kunt u precies lezen wat een mobiele verplaatsbare afrastering is en wat u daarvoor nodig heeft. 

Graag adviseren we u over op welke hoogte u het schriklint kunt bevestigen voor een veilige afrastering. In onze blog "hoogte schrikdraad" zetten we per diersoort overzichtelijk uiteen op welke hoogtes de rijen schrikdlint het beste bevestigd kunnen worden. 

Voor een veilige en betrouwbare afrastering is het essentieel om zowel vooraf als tussentijds regelmatig te weten hoeveel stroom er het schriklint staat. Met een schrikdraad tester meet u eenvoudig en snel de spanning op het schrikdraad, schrikkoord en schriklint. 

Vaak bestaat een elektrische afrastering uit meerdere delen schriklint. Met een Pulsara lintverbinder 12,5mm of de Gallagher lintverbinder 12,5mm kunt u eenvoudig 2 delen schriklint aan elkaar verbinden. 

Als u een mobiele afrastering heeft en u wilt het verplaatsen, dan kunt u het schriklint snel en zonder problemen op- en afrollen met een haspel, dit scheelt een hoop tijd en eventueel ergernis. 

Wist u dat indien de elektrische afrastering grenst aan een toegankelijk wandelpad u verplicht bent om elke 50 meter een waarschuwingsbordje te plaatsen? Bestel het direct mee! 

Gallagher TurboLine lint blauw online

Uw Gallagher TurboLine lint blauw koopt u eenvoudig en snel online bij Schrikdraad.net. Bestel vandaag nog en ervaar onze goede service zelf!

Schrikdraad.net: Uw online afrasteringsspecialist!

Productkenmerken Gallagher TurboLine lint blauw

Artikelnummer 1015679

Vraag en antwoord

Stel als eerste een vraag over dit product.

We hebben uw vraag ontvangen en zullen deze spoedig verwerken.
Het is niet gelukt om de vraag te versturen.
* verplicht

Beoordelingen

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf als eerste een beoordeling

Direct hulp of advies

Wanneer u vragen heeft over dit product en de toepassing ervan of als u problemen heeft met bestellen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

0850 020 030

klantenservice@witway.nl

Vandaag 9.00 t/m 17.30 uur

Bekijk ook