Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
Blog
usp Gratis verzending vanaf €100,-
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Kruiwagens kopen | Stalkruiwagen | Kipwagen

Wij verkopen online goedkoop Altrad Fort kruiwagens. Kruiwagens van Altrad FORT zijn sterk en duurzaam dankzij de aandacht voor kwaliteit, ergonomie en veiligheid. Betrouwbaarheid en effi ciëntie zijn ook belangrijk. Verder verzekeren doordachte vormen, constructies en ergonomisch verantwoord gebruik een grote capaciteit en maximale stabiliteit bij een relatief laag gewicht. De bouwkruiwagens van ALTRAD FORT zijn zeer solide en uitgebalanceerd met een verfijnde afwerking. Ze bestaan uit een ronde buis waarmee het sterke standaardframe uit één stuk wordt vervaardigd of uit een ovale buis. Alle metalen bakken van de bouwkruiwagens hebben een gekraalde rand.

Met dertig modellen biedt Altrad Fort een breed assortiment kruiwagens. Variërend van land- en tuinbouw tot huis en tuin.We hebben diverse soorten kruiwagens uit het Altrad fort assortiment die geschikt zijn voor op de boerderij. Het frame is gelakt of gegalvaniseerd en de bak van de kruiwagens is van staal of kunststof. Diverse kruiwagens met veel inhoud geschikt voor diverse klusjes in de stal zoals het verplaatsen van mest, hooi, stro en diervoeders. Wij versturen de kruiwagens gratis uit voorraad, dus u heeft hem binnen 1 tot 2 dagen al in huis!

Standaard worden de meeste kruiwagens met luchtbanden geleverd. Daarnaast zijn alle modellen leverbaar met een massieve band. De massieve band is sterk in opkomst en heeft als voordeel dat deze niet lek gaat!

Naast de kruiwagens met veel volume inhoud voor de klussen in en rondom de stal vindt u in ons assortiment ook andere type kruiwagens. De meeste kruiwagens hebben een inhoud van 80 tot 90 liter en zijn ideaal voor het vervoeren van o.a. Mest, aarde, klinkers, stenen en tegels, maar natuurlijk ook zand of grind is geen enkel probleem voor de Fort kruiwagen!

Altrad Fort staat bekend om haar goede en snelle service. Bij constatering van een productiefout binnen een redelijke termijn na aanlevering, levert ALTRAD FORT een nieuwe kruiwagen.

Zoekt u een goekope a-kwaliteit kruiwagen? Kijk dan snel verder in onze webshop en bestel de kruiwagen die geschikt is voor uw klus.