Pulsara schrikdraad materiaal

In onze overzichtelijke schrikdraad shop kunt u naast Gallagher, ook terecht voor Pulsara afrasteringsmateriaal. Pulsara schrikdraad materiaal staat garant voor een goede prijs - kwaliteit verhouding. Alle geleiders van Pulsara zijn UV-bestendig en qua eigenschappen zoals geleiding en treksterkte goed afgestemd op het gebruik.

Voor het gebruik van afrasteringen met een zeer langere afstand adviseren wij u om onze Premium Gallagher producten te gebruiken. Voor de kortere afrasteringen kunt u prima uit de voeten met Pulsara schrikdraad benodigdheden.

 

Pulsara schrikdraad

Getwijnd staaldraad

Getwijnd schrikdraad is zowel geschikt voor een permante als voor een mobiele afrastering. Dit schrikdraad kan voor iedere lengte omheining worden gebruikt. Dit staaldraad is niet geschikt voor een afrastering met paarden!
Het schrikdraad kan worden gebruikt voor de afrastering van uw weide met runderen, wild, schapen, geiten, pluimvee en varkens.

Verzinkt staaldraad

Verzinkt staaldraad is geschikt voor een permanente afrastering. Dit schrikdraad kan voor elke lengte afrastering worden gebruikt. Dit staaldraad is niet geschikt voor een afrastering met paarden!
Het schrikdraad kan worden gebruikt voor de afrastering van uw weide met runderen, wild, schapen, geiten, pluimvee en varkens.

Kunststof draad

Kunststof schrikdraad is geschikt voor een mobiele afrastering met een lengte korter dan 400m. Dit schrikdraad is niet geschikt voor een afrastering met paarden, wild of varkens! Het schrikdraad kan worden gebruikt voor de afrastering van uw weide met runderen, wild, schapen, geiten, pluimvee en varkens.

Schriklint

Pulsara heeft een aantal linten voor paarden en koeien afrastering. Voor runderen is 10 mm lint geschikt. Voor tijdelijke of verplaatsbare weide afrastering van paarden kunt u ook 10 of 12,5 mm lint nemen. Bent u van plan om een permanente of vaste omheining voor uw paarden aan te leggen kunt u beter wat dikker lint nemen zoals 40 mm schriklint. Hieronder staan in het kort de lint eigenschappen van Pulsara schriklint:

Pulsara schriklint 10mm

Schrikdraadlint met een breedte van 10mm is geschikt voor een mobiele afrastering met een afstand korter dan 400m. Het schrikdraadlint van 10mm is geschikt voor de afrastering van uw wei met paarden en runderen. 

Pulsara schriklint 20mm

Schrikdraadlint met een breedte van 20mm is geschikt voor een mobiele afrastering met een lengte van korter 400 meter. Het schrikdraadlint met een breedte van 20 mm is geschrikt voor de omheining van uw weide met paarden, wild en runderen.

Pulsara schriklint 40mm

Schrikdraadlint met een breedte van 40mm is geschikt voor een permanente afrastering met een lengte korter dan 400 meter. Het schrikdraadlint is specifiek geschikt voor een weide met paarden. 

Pulsara schrikdraadapparaten

Met het gebruik van de goedkope Pulsara schrikdraadapparaten bent u verzekerd van voldoende spanning op de omheining, waarmee uw dieren veilig in de wei kunnen verblijven. Voor een robuuste lichtnet weideklok met een lage prijs, die simpel is aan te sluiten, bent u bij Pulsara aan het juiste adres!

Pulsara heeft de volgende lichtnetapparaten in het assortiment:


1. PN1000 (055791)
Goedkoop compact 1,2 Joule schrikdraadapparaat, kan een meerdraadse afrastering bekrachtigen tot een lengte van 10 km. Speciaal ontworpen voor kleine boerderijen met paarden, vee, schapen, geiten, wild, zwijnen, maar ook voor honden, katten, konijnen, vijvers in tuinen. Robuust en duurzaam design. Inclusief ingebouwde bliksembeveiliging.

2. PN1800 (306145)
Een 2,3 Joule lichtnetapparaat voor een meerdraadse omheining tot 15 km. Voorzien van LED indicatoren en ingebouwde bliksembeveiliging. Dit schrikdraadapparaat is exclusief ontworpen voor een wei met paarden, vee, schapen, geiten, herten, zwijnen, maar ook voor honden, katten, konijnen, vijvers in tuinen.

3. PN3500 (055807)
Een 4,0 Joule apparaat voor een permanent raster tot 20 km. Ontworpen voor al uw vee en huisdieren. Robuust en duurzaam ontworpen. Inclusief ingebouwde bliksem beveiliging. Dit schrikdraadapparaat is speciaal ontworpen voor weilanden met paarden, vee, schapen, geiten, wild, zwijnen, maar ook voor honden, katten, konijnen, vijvers in tuinen.

4. PN5500 (306169)
Zwaar 5,8 Joule apparaat geschikt voor een meerdraads raster van maximaal 25 km. Brandt lichte begroeiing weg. Voorzien van LED indicatoren en ingebouwde bliksembeveiliging. Deze weideklok is speciaal ontworpen voor weides met paarden, vee, schapen, geiten, wild, zwijnen, maar ook voor honden, katten, konijnen, vijvers in tuinen.

Daarnaast heeft Pulsara ook twee batterij schrikdraadapparaten in het assortiment die u in onze online schrikdraad winkel zeer goedkoop kunt aanschaffen. De PB-serie van Pulsara bestaat uit twee 9 Volt apparaten. De schrikdraadapparaten blinken uit door de robuuste vorm en de doordachte ergonomie. Door het grote handvat is de weideklok eenvoudig mee te nemen. De batterij wordt in het apparaat onder de kap geplaatst, zodat deze altijd beschermd is tegen weersinvloeden. Voor een goede werking van het schrikdraadapparaat is een goede aarding onmisbaar. Om deze reden worden de schrikdraadapparaten uit de PB-serie geleverd inclusief aardpen. De weideklok is eenvoudig aan te sluiten door middel van de meegeleverde kabelset.

Bij Schrikdraad kunt u kiezen uit de 2 batterij schrikdraadapparaten van Pulsara:

1. PB160 (055838)
Een 0,24 Joule 9V apparaat, voor maximaal 2 km enkel draads mobiele afrastering. Inclusief aardpen. Aanbevolen batterijen 9V van 55 tot 160Ah. Tevens geschikt voor 230V. Ingebouwde bliksembeveiliging. Dit schrikdraadapparaat is geschikt voor een wei met paarden, koeien, schapen of varkens.

2. PB300 (306107)
Een 0,47 Joule 9V apparaat voor maximaal 3 km meerdraads mobiele omheining. Inclusief aardpen. Aanbevolen batterijen 9V van 55 tot 130Ah. Tevens geschikt voor 230V. Ingebouwde bliksembeveiliging. Deze weideklok is geschikt voor een weide met paarden, vee, schapen of zwijnen (varkens).

Pulsara biedt u ook twee soorten accu schrikdraadapparaten. De acuu schrikdraadapparaten uit de PC-serie bestaan uit twee robuuste 12 Volt apparaten voor een lage prijs. De behuizing is speciaal ontwikkeld voor buitengebruik, omdat de apparaten continu buiten gebruikt worden. Ze zijn echt supersterk voor een aantrekkelijke prijs!!!

De PC 1300 is daarnaast ook nog een kostenbesparend. Deze weideklok is namelijk voorzien van de standen half en vol vermogen. Bij dieren, die gewend zijn achter schrikdraad te lopen, hoeft het apparaat minder vaak een stroomimpuls af te geven en is de stand half vermogen afdoende. Op deze manier wordt het accuverbruik geminimaliseerd en wordt de levensduur van de accu verlengd. De beide schrikdraadapparaten zijn bovendien zeer eenvoudig aan te sluiten!. Schrikdraad .net heeft de volgende schrikdraadapparaten van de PC-serie in haar assortiment voor een zeer lage prijs:

1. PC1300 (306114)
12V/230V hybride apparaat met 1.8 Joule opgeslagen energie. Kan tot 7 km meerdraads mobiele afrastering bekrachtigen. Ingebouwde nachtspaarstand voor een langere levensduur van de accu en bliksembeveiliging. 12V/230V optioneel, transformator niet meegeleverd.

2. PC850 (055814)
Een 12V/230V hybride apparaat met 0,90 Joule opgeslagen energie. Kan tot 5 km mobiele elektrischeomheining bekrachtigen. 12V/230V optie, transformator niet inbegrepen. Inclusief ingebouwde bliksembeveiliging.

Tot slot kunt u bij Pulsara ook terecht voor de volgende materialen:

Pulsara schrikdraad materiaal is geschikt voor:

  • Paarden
  • Runderen
  • Schapen
  • Geiten
  • Wild

Kies uit de diverse Pulsara schrikdraad materialen en bestel gelijk al het materiaal dat u nodig heeft voor uw afrastering. Maar een keuze uit Pulsara schrikdraadapparaten, schrikdraad, isolatoren, weidepalen, schrikdraad haspels en poortgrepen. Bestellingen boven 100 Euro bezorgen we gratis bij u thuis of op de boerderij.