Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
Blog
usp Gratis verzending vanaf €100,-
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Afrasteringspalen voor weide afrastering

Bij de grootste online winkel voor schrikdraad afrastering kunt u terecht voor zowel gemakkelijk verplaatsbare mobiele weidepalen als vaste afrasteringspalen. De mobiele afrastering palen zijn licht van gewicht en eenvoudig verplaatsbare palen ideaal voor rantsoenbeweiding. Alle vaste palen zijn duurzame weidepalen voor een permanente afrastering. De insultimber palen beschikken over het FSC keurmerk. De ecopalen zijn een typisch voorbeeld van "cradle to cradle" en zijn dan ook gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Kwalitatief hoogstaande afrasteringspalen voor een jarenlange probleemloze weide afrasting.

Vaste afrasteringspalen

1. Insultumber: geen isolatoren nodig!!!!

Deze duurzame houtsoort heeft de bijzondere eigenschap dat het volledig zelfisolerend is, waardoor geen isolatoren nodig zijn. Het schrikdraad is eenvoudig met bevestigingsdraadjes aan de paal te bevestigen. De paal is geschikt voor een afrastering met schriklint, schrikkoord, equifence of High-tensile.

Daarnaast is deze afrasteringspaal zeer duurzaam. We hebben Insultumber afrasteringen op locaties staan, die er nu al ruim 30 jaar probleemloos staan!

Insultumber is een 100% natuurproduct zonder toevoeging van milieuonvriendelijke impregneerproducten.

De exploitatie van Insultumber staat onder strenge controle. Een speciaal ontbossingsplan voorkomt dat de natuur schade ondervindt en regelt de aanplanting.

Deze afrasteringspaal past uitstekend in het landschap en vormt een fraaie omheining in een natuurlijke kleur. Daarmee is de Insultimber afrastering de minst zichtbare maar meest effectieve natuurlijke barriere. Gallagher geeft op deze palen 10 jaar productgarantie!

2. Ecopaal: gemaakt van 100% gerecycled materiaal en geen isolatoren nodig!!!

De kunststof afrasteringspaal is een voorbeeld van "cradle to cradle". De Ecopaal is gemaakt van 100% gerecycled materiaal (polypropyleen) wat goed is voor het milieu en ook goed voor u, want deze paal is extreem duurzaam en gaat tientallen jaren mee. De afrasteringspaal is bestand tegen zuur, zout, wind, water en vorst.

Behalve het materiaal is ook het kruisprofiel (68x68mm) bijzonder. Door deze unieke vorm blijft de Ecopaal stevig in de grond staan.

Verder bespaart u isolatoren, die zijn bij deze Ecopaal niet nodig. De afrasteringsdraad wordt uitsluitend met een bevestigingsdraadje aan de Ecopaal bevestigd. Uiteraard zitten de voorgeboorde gaten op voorkeurshoogte, waardoor u de afrasteringsdraad nog gemakkelijker bevestigd. De paal is geschikt voor een afrastering met schriklint, schrikkoord, equifence of High-tensile. Gallagher geeft op deze palen 10 jaar productgarantie!

3. Gallagher paal: voor een "natuurlijke" uitstraling!!!

Ideale duurzame afrasteringspaal, geschikt als permanente weidepaal voor uw afrastering. Toepasbaar voor zowel, schrikdraad, schriklint als schrikkoord. Met deze paal krijgt uw omheining een fraaie "natuurlijke" uitstraling en wordt daarmee 1 met de omgeving.

Mobiele afrasteringspalen

Online winkel Schrikdraad biedt u een grote hoeveelheid mobiele weidepalen in verschillende soorten en maten: kunststofpalen, glasfiberpalen en metalen palen. Allemaal licht van gewicht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen. Ook zijn er kunststof palen met draadhouders, zodat u geen losse isolatoren nodig heeft.

1. Afrasteringspalen: kunststof, glasfiber of metaal

Voor ieder diersoort is er een geschikte weidepaal. Speciaal voor paarden, runderen, schapen en geiten hebben wij een breed aanbod aan palen. Al deze palen zijn zeer geschikt als rantsoen beweidingspalen. Zo is er voor de paardenweide de stijgbeugelpaal ontwikkeld. Deze weidepaal is ideaal voor een mobiele paarden afrastering.

Op veel agrarische bedrijven zult u de glad afgewerkte blauwe paaltjes tegen komen. Sinds jaar en dag worden deze handige en degelijke palen gebruikt om de koeien op het grasland te beweiden. Door de ranke vorm kunt u in een greep 50 tegelijk meenemen wanneer u uw weide gaat afrasteren.

En natuurlijk kent u de multifunctionele bekende Gallagher veerstalen paal met krulisolator (varkensstaartje). Deze mobiele weidepaal is geschikt runderen, schapen en geiten. Ook menig paarden bezitter gebruikt deze fraaie witte afrasteringspaal.

2. Rasterspinnen: rantsoenbeweiding

Voor het toepassen van rantsoenbeweiding voor runderen, schapen en geiten heeft Gallager de handige Rasterspin ontwikkeld. Rasterspinnen fungeren als mobiele afrasteringspalen. De zespotige spin staat met 2 poten (stroomvrij) op de grond. De andere 4 poten geven het vee bij aanraking een impuls. In het midden van de spin wordt een kunststof schrikdraad bevestigd die om een haspel is gedraaid. Een persoon kan de afrastering eenvoudig en snel verplaatsen door de haspel mee te nemen. Kortom in een handomdraai is de afrastering verplaatst en kunnen de dieren genieten van een stukje nieuw vers gras.

3. Smartfence: in 5 minuten klaar!

Smartfence is het alternatief voor netten! Een revolutionair ontwerp, waarbij palen, haspels en draden gecombineerd zijn tot 1 handig product. Zeer snel en eenvoudig te plaatsen en af te breken. Makkelijk draagbaar en de smartfence neemt zeer weinig ruimte in beslag als het wordt opgeborgen. Een persoon heeft in een handomdraai een veilige afrastering geplaatst met een lengte van 100m (4 draden en 10 palen) voor uw wei.

Afrasteringspalen online kopen

Koop hier online gemakkelijk en voordelig uw afrasteringspalen. Voor ieder diersoort en iedere situatie is er een geschikte afrastering paal. Wilt u een permanente afrastering plaatsen of zoekt u een verplaatsbare weidepaal? In onze webshop kunt u kiezen uit een breed assortiment hoge kwaliteit Gallagher afrasteringspalen. Kijk snel verder in de webshop en bestel eenvoudig uw weidepalen, afrasteringspalen, isolatoren en geleiders. Vanaf € 99,-- wordt uw bestelling al gratis thuis bezorgd!