Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
Blog
usp Gratis verzending vanaf €100,-
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Gratis verzending vanaf €100,-
icon Gratis verzending vanaf €100,-
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Gratis verzending vanaf €100,-
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Suevia rondpompsysteem

Een bevroren waterleiding kan voor nogal wat overlast zorgen. Buiten dat het erg vervelend is om de dieren handmatig water te moeten geven in onaangenaam weer, loopt u ook het risico op een gesprongen waterleiding.

Met een Suevia rondpompsysteem is dit verleden tijd. Dankzij dit betrouwbare warmtecirculatie systeem kunnen uw waterleidingen niet meer bevriezen. Het rondpompsysteem houdt het water in beweging en een thermostaat schakelt in bij een door u ingestelde temperatuur om bevriezing te voorkomen. Het water wordt bij de rondpomp verwarmt en vervolgens de stal in gepompt.

Toepassing rondpompsysteem

Voor elke toepassing kunt u in deze drinkbak webwinkel een passend drink systeem vinden. Zowel voor de grotere stallen als de kleinschalige stallen bieden wij u een passende oplossing. De Suevia warmwatercirculatieunit model 300 (230V) / 303 (400) kan waterleidingen verwarmen tot maximaal 200 meter. Model 311 werkt op krachtstroom en gaat tot maximaal 250 meter, model 312 werkt eveneens op krachtstroom en verwarmt de leidingen in uw stal tot maximaal 350 meter.

Alle bijbehorende producten zoals drinkbakken en aansluitmateriaal kunt u ook vinden in ons assortiment!

Schrikdraad.net: Uw online afrasteringsspecialist!

Filters