Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
Blog
usp Gratis verzending vanaf €100,-
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Gratis verzending vanaf €100,-
icon Gratis verzending vanaf €100,-
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Gratis verzending vanaf €100,-
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Gratis verzending vanaf €100,-
usp Gratis verzending vanaf €100,-
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Gratis verzending vanaf €100,-

Lintisolatoren voor permanente Gallagher paarden afrastering

Voor uw paarden afrastering kunt u gebruik maken van Gallagher lint. De speciale Gallagher Turboline en PowerLine lint isolatoren zijn speciaal ontwikkeld voor een stabiele bevestiging aan zowel de paal, als bevestiging van het lint in de isolator. De isolatoren zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame kunststof. De plastic delen van de isolatoren zijn van UV-bestendig hoogwaardig kunststof en daarom bestand tegen UV licht, sterk en duurzaam. Deze kenmerken zorgen samen voor een lange levensduur van het lint.

Eenvoudig bevestigen

Het lint is snel en eenvoudig in een klik te bevestigen. De meegeleverde schroef kan gebruikt worden als extra borging van het lint in de isolator. Hieronder ziet u een instructiefilmpje waarin wordt uitgelegd hoe u gemakkelijk een Gallagher schrikdraad lint isolator aan een houten afrastering paal kunt bevestigen:

Lint-isolatoren online kopen

In onze online schrikdraad webwinkel kunt u kiezen uit een ruim assortiment paarden schrikdraadlint en lint-isolatoren voor een permanente electrische afrastering. Installatie en gebruik van Gallagher isolatoren is zoals u kunt zien in het instructie filmpje eenvoudig. Ook in de verpakkingen van alle Gallagher producten vindt u een gebruiksaanwijzing met duidelijke instructies en tips!

Lint-isolatoren assortiment

In deze Schrikdraad winkel heeft u keuze uit de volgende Gallagher isolatoren voor lint:

1. TurbuLine paarden-isolator
De TurboLine paardenisolator is een zeer fraai vormgegeven lintisolator die lint tot 40 mm klemt tussen twee vaste rubberen delen. Deze delen zorgen voor een stabiele bevestiging van het lint en verlengen de levensduur van uw schrikdraadlint. Het lint kan in 1 klik vastgezet worden en een meegeleverde schroef kan gebruikt worden voor extra borging. Voor een uitgebreide instructie voor bevestiging van deze isolatoren, zie het instructiefilmpje hierboven.

2. TurboLine paarden-hoekisolator
De TurboLine paarden hoekisolator is een nieuwe innovatieve en robuuste hoekisolator met talloze voordelen ten opzichte van de traditionele lintisolatoren zoals een uniek subframe voor optimale stevigheid en bevestiging aan de paal, meegegoten rubbers voor optimale grip op het lint, de isolator is te bevestigen met 1 maat schroefbit, de isolator heeft een unieke lip voor het spannen en herspannen van het lint bijbehorend plaatje is te gebruiken als verbinder en poortgreepanker.

3. TurboLine Tussenisolator
De TurboLine Tussenisolator is een kunststof lintisolator die schrikdraadlint klemt tussen 2 losse rubberen delen, waardoor een lange levensduur van het lint is gewaarborgd. In combinatie met TurboLine schriklint is dit een duurzame combinatie. De Turboline Tussenisolator is geschikt voor een omheining van een wei met paarden.

4. TurboLine Hoekisolator
De TurboLine Hoekisolator is een speciaal ontwikkelde hoekisolator van hoogwaardige kunststof, die het schrikdraadlint vastklemt tussen twee losse rubberen delen (gepatenteerd systeem) waardoor een lange levensduur is gewaarborgd. De TurboLine Hoekisolator kan worden toegepast op de begin- en eindhoekpaal in combinatie van het roestvrijstalen verbindingsplaatje.

5. Race isolator
De race isolator is een kunststof isolator in de vorm van een paardenhoofd. Deze isolator is zeer robuust en kan worden ingezet om een houten afrastering te voorzien van een (kunststof) schrikdraad om aanvreten te voorkomen.

6. PowerLine Steunisolator
Door middel van de PowerLine Steunisolator is een schrikdraadlint van 20-40mm zeer eenvoudig te bevestigen aan houten afrasteringspalen.

Bovenstaande Gallagher isolatoren zijn de beste lint isolatoren in de markt. Gemakkelijk en snelle montage, lange levensduur en goede geleiding zijn de kenmerken van deze top kwaliteit Gallagher isolatoren.

Filters