Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn
Ondernemersprijs Smallingerland | Drachten 2018
ApparatenPalenIsolatorenSchrikdraadSchrikkoordSchriklintAansluitenPoortgrepenAccessoiresStal

Gallagher schrikdraadapparaat

Gallagher schrikdraadapparaat

Schrikdraad.net is de webwinkel voor het online kopen van uw Gallagher schrikdraadapparaat. Als officiële dealer van Gallagher leveren wij het gehele assortiment, waaronder de top kwaliteit schrikdraadapparaten op 230 volt. Een Gallagher schrikdraadapparaat heeft een krachtig vermogen, lange levensduur en een gebruiksvriendelijke bediening.

Gallagher heeft lichtnet schrikdraadapparaten voorzien van de nieuwste technologie, waardoor u nog minder omkijken heeft naar uw elektrische afrastering. Met behulp vanOpti-Pulseis een optimale balans gevonden tussen spanning en energie waardoor het apparaat optimaal presteert, uiterst betrouwbaar is en een maximale levensduur heeft.Dit heeft als voordeel dat de gebruiker een krachtiger schrikdraadapparaat krijgt voor hetzelfde geld.

Gallagher schrikdraadapparaat Opti-pulse

Opti-Pulse is de naam van een techniek die door Gallagher wordt toegepast om de onderdelen van het schrikdraadapparaat (bijv. transformator, condensator) efficiënter met elkaar te laten functioneren. Dit vertaalt zich in een optimale prestatie van het schrikdraadapparaat. Je kunt het vergelijken met de prestaties van een moderne motor, door optimalisatie van verschillende factoren wordt maximaal rendement nagestreefd.

Gallagher schrikdraadapparaat I-serie

Naast diverse lichtnet schrikdraadapparaten voorzien van de nieuwste technologie beschikt Gallagher ook exclusief over de I-serie. Uniek aan de I-serie is de totale controle die u heeft over uw terrein op afstand via uw afrastering. Het schrikdraadapparaat met accessoires stelt u in staat om op afstand direct geïnformeerd te worden over een storing in uw omheining. U kunt onmiddelijk de locatie van de storing opsporen. Een reparatie is daarna snel uitgevoerd door de afrastering op afstand uit te schakelen en na herstel weer in te schakelen.

Het grote voordeel van de I-serie is dat u direct op elke plek ter wereld gewaarschuwd kunt worden! U voorkomt daarmee dat vee zal uitbreken door snel in te grijpen. Bovendien verliest u geen tijd meer aan het zoeken van de storing in uw omheining! De accessoires geven de exacte locatie van de storing aan.

Optioneel zijn de extra alarmaccessoires. Naast de externe display kan er ook een melding worden gestuurd naar uw telefoon (via de sms module). Ook kan via de alarm controller een sirene afgaan of een flitslamp gaan branden.

Galagher schrikdraadapparaat 230V

Gallagher Powerplus M50
Het schrikdraadapparaat M 50 is geschikt voor kortere afrasteringen voor uw honden, katten of konijnen. Met deze afrastering blijven uw huisdieren in uw tuin of blijven de huisdieren juist buiten uw tuin. Het lichtnetapparaat is zeer eenvoudig te installeren met behulp van de meegeleverde muurclip. Het apparaat is voorzien van een ingebouwde bliksembeveiliging.

GallagherPowerplusM120
Het lichtnet schrikdraadapparaat M 120 voor huisdieren is een eenvoudig te bedienen weideklok voor kortere afrasteringen tot maximaal 8 km. Hiermee houdt u honden, katten of konijnen binnen uw tuin of juist buiten uw tuin.

Gallagher M1800i
De nieuwe M1800i is een krachtig apparaat met 18 Joules ladingsenergie, geschikt voor afrasteringen tot 43 km. De externe display communiceert met de omheining en toont de status van het schrikdraadapparaat, de afrastering en de aarding. Het systeem is uit te breiden met een afstandsbediening en maximaal 6 afrasteringsmonitoren.
Als er een storing in de omheining optreedt, wordt er een signaal gezonden van de dichtstbijzijnde afrasteringsmonitor naar het schrikdraadapparaat. Hierdoor is het mogelijk meteen aan te geven in welke zone van de omheining de storing zich bevindt.Optioneel zijn de extra alarmaccessoires. Naast de externe display kan er ook een melding worden gestuurd naar uw telefoon (via de sms module). In deze melding staat ook de specifieke locatie van de storing vermeld. Ook kan via de alarm controller een sirene afgaan of een flitslamp gaan branden.
De afstandsbediening helpt u de exacte locatie van de storing binnen de zone te vinden. Om de afrastering te kunnen repareren haalt u de stroom via de aftandsbediening of uw telefoon van de omheining af. Na de reparatie zet u de stroom er weer op en controleert u met de afstandsbediening of de omheining weer functioneert.
Dit schrikdraadsysteem is geschikt voor paarden, runderen, schapen, varkens, geiten en herten.

Gallagher M2800i
De M 2800i is een krachtig apparaat met 21 Joules ladingsenergie, geschikt voor afrasteringen tot 53 km. De externe display communiceert met de omheining en toont de status van het schrikdraadapparaat, de afrastering en de aarding. Dit schrikdraadapparaat wordt geleverd met een afstandsbediening en 1 afrastering monitor. Het systeem is uit te breiden met maximaal 5afrasteringsmonitoren.

Als er een storing in de omheining optreedt, wordt er een signaal gezonden van de dichtstbijzijnde afrasteringsmonitor naar het schrikdraadapparaat. Hierdoor is het mogelijk meteen aan te geven in welke zone van de omheining de storing zich bevindt.Optioneel zijn de extra alarmaccessoires. Naast de externe display kan er ook een melding worden gestuurd naar uw telefoon (via de sms module). In deze melding staat ook de specifieke locatie van de storing vermeld. Ook kan via dealarm controllereen sirene afgaan of eenflitslampgaan branden.

Deafstandsbedieninghelpt u de exacte locatie van de storing binnen de zone te vinden. Om de schrikdraadafrastering te kunnen repareren haalt u de stroom via de aftandsbediening of u telefoon van de omheining af. Na de reparatie zet u de stroom er weer op en controleert u met de afstandsbediening of de omheining weer functioneert.
Dit schrikdraadsysteem is geschikt voor paarden, runderen, schapen, varkens, geiten en herten.

Gallagher schrikdraadapparaat voordelen

  • Controleert de conditie van de afrastering en aarding continu, u wordt op tijd gewaarschuwd wanneer er iets niet in orde is met de afrastering of het aardingssysteem
  • Vermogen naar behoefte, gebruik de aansluitknop: vol vermogen wanneer de afrastering zwaar wordt belast
  • Van op afstand leesbare informatie op de LCD
  • Het waarschuwingslichtje brandt wanneer er te weinig spanning staat op de afrastering of wanneer de spanning op het aardingssysteem te hoog is
  • Via de lampjes op het LED ziet u of de uitgangsspanning van het apparaat voldoende is: groen is prima, rood is onvoldoende

Gallagher schrikdraadapparaat werking

Het schrikdraadapparaat is zeer gemakkelijk te bedienen, links op het frontpaneel staat de "AAN" indicator. Op het frontpaneel rechts vindt u een quickscanfunctie met lampjes die in één oogopslag vertelt of de afrastering goed functioneert. Bij elke impuls lichten de lampjes op , groen betekent dat alles in orde is, rood betekent dat er geen probleem is met de schrikdraadafrastering. Via de grote digitale display leest u de precieze informatie af over de werking van de afrastering (hoeveel voltage op de draad) en de aarding (hoeveel voltage op de aardpennen). Staat er te weinig voltage op de afrasteringsdraad of teveel voltage op de aardpennen, waardoor de afrastering slechter gaat functioneren, dan geeft het apparaat een alarm via het rode lampje onder de digitale display.

De schrikdraadapparaten zijn voorzien van ingebouwde bliksembeveiliging en hebben 2 jaar garantie.
Meer schrikdraadapparaat en minder werk aan de elektrische afrastering: dat is kort de nieuwe PowerPlus schrikdraadapparaten reeks van Gallagher.