Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
Blog
usp Gratis verzending vanaf €100,-
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Gratis verzending vanaf €100,-
icon Gratis verzending vanaf €100,-
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Gratis verzending vanaf €100,-
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn

Schrikdraadapparaat accu

Bij Schrikdraad.net vindt u natuurlijk ook Schrikdraad-apparaat-accu's. In ons assortiment vindt u onder andere accu's van Gallagher, Optima en Pulsara.

Schrikdraadapparaat accu Gallagher

Onderhoudsvrije Gallagher schrikdraad accu’s speciaal geschikt voor de voeding van accu- en batterij-schrikdraadapparaten. Regelmatig laden draagt bij aan de levensduur van uw accu. De schrikdraad accu is een gesloten lood/zuur variant past in de behuizing van 9Volt schrikdraadapparaten.

Sommige schrikdraad accu's zijn geschikt voor toepassing bij zonnepaneel schrikdraadapparaten. Bij gebruik van een zonnepaneel hoeft u de schrikdraadapparaat accu minder vaak bij te laden. Zonne-energie in combinatie met een Gallagher schrikdraadapparaat is een duurzame combinatie!

Koop hier voordelig online uw schrikdraadapparaat accu. Gallagher accu's zijn de nummer 1 accu's als het gaat om kwaliteit, opbrengst en levensduur. Wij kunnen de accu's uit voorraad snel leveren zodat uw elektrische afrastering optimaal blijft werken en uw dieren veilig achter de omheing blijven.

Schrikdraadapparaat accu Pulsara

Daarnaast biedt Schrikdraad.net u ook een goedkoop alternatief in de vorm van de Pulsara accu's. Binnen het assortiment van Pulsara kunt u kiezen tussen twee typen batterijen: de Alkaline batterij (in 6V, 9V en 12V) en de Hybride-Alkaline batterij (9V). We geven de capaciteit (elektrische inhoud) aan in Ampere uur (Ah).

De best presterende batterijen zijn de Alkaline batterijen. Deze zitten qua levensduur en capaciteit in de top van ons assortiment. Ze hebben grote voordelen ten opzichte van de standaard zink/kool (Saline) en de Hybride batterijen:
- Beste prestaties met de langste levensduur
- Garantie optimale benutting capaciteit van de batterij
- Best presterende batterijen in alle weersomstandigheden

Voor wie de prijs doorslaggevend is, hebben we de Hybride-Alkaline batterijen in ons assortiment. Deze batterijen gaan iets minder lang mee dan de Alkaline batterijen, maar presteren een stuk beter dan de ouderwetse zink/kool (Saline) batterijen.

Waarom zou u kiezen voor een Hybride-Alkaline batterij?
- Ten opzichte van de Saline batterij heeft de Hybride-Alkaline batterij een langere levensduur
- De Hybride-Alkaline batterij is zeer goedkoop
- Beide varianten van de Hybride-Alkaline batterij zijn uitgevoerd in een kleine behuizing (zowel de 55 Ah als de 130 Ah)

Schrikdraadapparaat accu kopen

Klik snel verder en bestel de schrikdraad accu die past bij uw schrikdraad apparaat. Boven de 99 euro profiteert u van gratis verzending van uw bestelling met schrikdraad accessoires.

Let op: alle batterijen zijn voorzien van een sticker aan de bovenzijde die de luchtgaten van de batterij afdekt. U dient de sticker voor gebruik te verwijderen om he proces (toelaten van zuurstof; dit zorgt voor een chemische reactie waardoor stroom vrijkomt) te starten. Wanneer u de batterij niet gebruikt en deze wilt bewaren, is het verstandig om de sticker weer op de gaten te plakken om het proces te stoppen en er dus voor te zorgen dat er geen zuurstof bij komt.

Koop vandaag nog uw schrikdraadapparaat accu online voordelig en snel bij Schrikdraad.net!

Filters