Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
Blog
usp Gratis verzending vanaf €100,-
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Gratis verzending vanaf €100,-
icon Gratis verzending vanaf €100,-
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Gratis verzending vanaf €100,-
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Gratis verzending vanaf €100,-
usp Gratis verzending vanaf €100,-
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Gratis verzending vanaf €100,-
icon Supersnelle levering

Gallagher en Pulsara draadspanners voor schrikdraad en cord

In het assortiment van onze webshop kunt u alle soorten verbindingen en draadspanners van Gallagher en Pulsara vinden. Bestel dus nu gemakkelijk online u benodigde producten in onze webwinkel voor schrikdraad zodat uw afrastering er weer spik en span bijstaat!

Draadspanners

Voor een goede afrastering is het van belang dat deze niet in contact komt met begroeiing. Daarnaast is het essentieel dat het schrikdraad of het schrikkoord strak gespannen blijft om schade door een harde wind te voorkomen. Door het bevestigen van draadspanners in uw afrastering houdt u een perfecte stroomverbinding. In ons assortiment hebben we de volgende draadspanners:

1. Trekveer

Met een trekveer houdt u bij warm en bij koud weer het schrikdraad altijd strak en elastisch. De trekveer neutraliseert het spanningsverschil ten gevolge van temperatuurschommelingen.
Indien u trekveren gebruikt dan mag u de paalafstanden verdubbelen. Dat scheelt behoorlijk in de kosten. Bovendien blijven de hoekpalen beter staan en heeft u minder onderhoudswerk aan de afrastering. De trekveren zijn gemaakt van roestvrijstaal met een gegarandeerde levensduur van 10 jaar.
in het assortiment van Schrikdraad .net hebben we 2 soorten trekveren online te koop. De eerste is geschikt voor een draad met een doorsnede van 1,6 mm met een maximale belasting van 85 kg en de tweede is geschikt vooor een schrikdraad met een doorsnede van 2,5 mm met een maximale belasting van 200 kg. De trekveer is geschikt voor de omheining van een weide met paarden, runderen, schapen, geiten of herten.

2. Draadspanner

De draadspanner kan tijdens of na het plaatsen van de omheining worden gemonteerd voor het eenvoudig opspannen of naspannen van uw afrastering. Met de hendel (apart bij te bestellen) kunt u gemakkelijk de draadspanner aandraaien. De draadspanner is geschikt voor de afrastering van een weide met uw paard, koe, (mini) schaap, (dwerg) geit of hert.

Het meest verkochte model draadspanner is de gegalvaniseerde of groen gecoate draadspanner. Met deze draadspanner wordt een draad strak getrokken, waardoor deze altijd recht en strak hangt. Een draadspanner wordt o.a. gebruikt voor het spannen van schrikdraad, ijzerdraad en prikkeldraad. Er zijn vier formaten draadspanners leverbaar, voor dikker draad kan een grotere draadspanner gebruikt worden. Draadspanner verzinkt volgens de norm NEN-EN-ISO 1461 en gecoat volgens de norm NEN 5254. Zowel gegalvaniseerd als in de kleur dennen groen coating verkrijgbaar. Voor iedere dikte spandraad is een geschikte draadspanner verkrijgbaar.

Verkrijgbare maten draadspanners:

  • 95mm
  • 100mm
  • 120mm
  • 130mm

Geschikt voor:

  • Paarden
  • Runderen
  • Schapen
  • Wild

Wij verkopen online goedkoop diverse verschillende draadspanners van Gallagher en Pulsara. De draadspanners zijn er in diverse soorten en maten. U kunt kiezen voor een robuuste draadspanner van Gallagher. Deze worden per 2 stuks verkocht, de prijs is € 8,49.

3. Roterende Draadspanner

Met de roterende spanner van Gallagher spant u moeiteloos gealuminiseerd afrasteringsdraad of kunststof schrikdraad of schrikkoord. Het voordeel is dat u de draad niet hoeft door te knippen. Daardoor houdt u een perfecte stroomverbinding. Ook het achteraf opspannen van het schrikdraad of het schrikkoord is heel gemakkelijk. Tevens kan de roterende draadspanner ook worden gebruikt om een gebroken schrikdraad te repareren. De roterende draadspanner is van aluminium: roest is vrijwel uitgesloten. De roterende draadspanner is geschikt voor de afrastering van een wei met paarden, koeien, schapen, geiten of wild.

4. Eindspanner Kit

Met behulp van deze kit kunt u EquiWire of High Tensile schrikdraad makkelijk opspannen met behulp van een dop- of steeksleutel of spanner. De eindspanner kit maakt het knopen van het schrikdraad overbodig. Deze eindspanner kit is te gebruiken met alle houten Gallagher schrikdraadpalen. De eindspanner kit is te gebruken voor een afrastering van een wei met runderen, schapen of wild.

5. Koordspanner

Met behulp van de Koordspanner kunt u gemakkelijk schrikdraadkoord spannen en weer eenvoudig ontspannen door middel van de duimpal. De koordspanner is te gebruiken in combinatie met de rol-hoekisolator of de S-isolator. De koordspanner wordt inclusief rol-hoekisolator geleverd. De koordspanner is te gebruiken voor een omheining met paarden of runderen.

Draadspanner gebruiken

Diverse draadspanners geschikt voor het op spanning zetten van spandraden in uw gaashekwerk of het opspannen van schrikdraad van uw elektrische afrastering. Het gebruik van draadspanners leidt tot langere paalafstanden, langere levensduur van uw elektrische afrastering en altijd een strakke schrikdraad, zowel 's winters als 's zomers!

Filters