Gratis verzending vanaf €100,-
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn
ApparatenSchrikdraad koord & lintSchrikdraadnetPalenIsolatorenAansluitenPoortgrepenAccessoiresStal & erfHuisdierBlog

Mobiele afrastering

Wilt u de afrastering regelmatig verplaatsen? Bijvoorbeeld omdat u de weide in meerdere kleinere delen wilt verdelen, dan is de mobiele afrastering de ideale oplossing.

Wat is een mobiele afrastering?

Een mobiele afrastering wordt ook wel een verplaatsbare afrastering genoemd. Een mobiele afrastering is een tijdelijke omheining welke gemakkelijk te verplaatsen is. Om de afrastering eenvoudig te verplaatsen wordt vaak gebruikt gemaakt van lichte, gemakkelijk te verplaatsen afrasteringspalen in combinatie met schrikdraad en een mobiel schrikdraadapparaat op bijvoorbeeld een accu, batterij of zonnepaneel.

  1. Schrikdraadapparaat op batterij, accu en/of zonnepaneel
  2. Aardpen
  3. Stroomimpuls
  4. Mobiele afrasteringspaal
  5. Schrikdraad of schrikkoord
  6. Schrikdraad
  7. Haspel
  8. Verstelbaar veertje
  9. Poortgreep

Palen voor mobiele afrastering

Voor de mobiele afrastering kunt u kiezen uit diverse afrasteringspalen. De afrasteringspalen verschillen in hoogte en toepassing. Hierdoor is er altijd een geschikte afrasteringspaal voor uw situatie. De stijgbeugelpaal is bijvoorbeeld een goeie oplossing voor een mobiele afrastering voor paarden, omdat bij paarden de hoogte van de paal zeer belangrijk is. De ringtoppaal is zeer geschikt voor rantsoenbeweiding voor koeien. Door het toepassen van rantsoenbeweiding, bent u in staat om meer rendement uit uw grasland te halen.

Mobiele afrastering bestellen

Bij WitWay bestelt u eenvoudig uw mobiele afrastering online in slechts 3 stappen. Bovendien staan wij bekend om onze scherpe prijzen. Bestel vandaag nog en profiteer van onze snelle levering.

WitWay: Voor degenen die het gaan maken!

Gerelateerde producten