Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
search
wishlistcart
Blog
usp Gratis verzending vanaf €100,-
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Mobiele afrastering

Heeft u een wei die te groot is voor het aantal dieren dat in de weide staan? Of Wilt u de weide opdelen in kleinere weiden? Of wilt u voorkomen dat de dieren in de wei in korte tijd teveel eten en al het gras opeten? Dan is een mobiele afrastering een perfecte oplossing.

Wat is een mobiele afrastering?

Een mobiele afrastering is een tijdelijke afrastering die eenvoudig kan worden verplaatst. Een ander woord voor mobiele afrastering is tijdelijke afrastering of verplaatsbare afrastering.

Een mobiele afrastering kenmerkt zich door materialen die eenvoudig te verplaatsen zijn. Er wordt gebruik gemaakt van een schrikdraadapparaat op een batterij, accu of zonnepaneel. Het schrikdraad, schriklint of schrikkoord kan snel en eenvoudig (eventueel met een haspel) worden op- en afgerold. En de afrasteringspalen zijn licht en gemakkelijk in te grond te plaatsen en er weer uit te halen.

Benodigdheden mobiele afrastering

Wat heb je nodig om een mobiele afrastering te plaatsen. We hebben de verschillende onderdelen voor je op een rijtje gezet:

  1. Schrikdraadapparaat op batterij, accu en/of zonnepaneel
  2. Aardpen
  3. Stroomimpuls
  4. Mobiele afrasteringspaal
  5. Schrikdraad of schrikkoord
  6. Schrikdraad
  7. Haspel
  8. Verstelbaar veertje
  9. Poortgreep

Palen mobiele afrastering

Er zijn verschillende mobiele afrasteringspalen beschikbaar speciaal voor een mobiele afrastering. Deze palen hebben verschillende eigenschappen, waaronder een verschil in hoogte. Zo is er voor elke diersoort een juiste mobiele afrasteringspaal.

Zo is de stijbeugelpaal een zeer geschikte afrasteringspaal voor een weide met paarden, omdat bij paarden de hoogte van de paal heel belangrijk is. De ringtoppaal is zeer geschikt voor rantsoenbeweiding voor koeien. Door het toepassen van rantsoenbeweiding, bent u in staat om meer rendement uit uw grasland te halen.

Mobiele afrastering kopen

Koop nu uw onderdelen voor een mobiele afrastering bij Schrikdraad.net en profiteer van onze scherpe prijzen!

Schrikdraad.net: Uw online afrasteringsspecialist!