Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
Blog
usp Gratis verzending vanaf €100,-
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Gallagher B200 6W solar assist

Verlengt de oplaad interval van de accu van 20 naar 125 dagen tijdens de zomerperiode.

● Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis!

Productomschrijving Kenmerken Beoordelingen Handleiding Downloads Brochure

Selecteer producten

0 producten
U heeft nog geen producten geselecteerd.

Selecteer producten

0 producten
U heeft nog geen producten geselecteerd.

Omschrijving Gallagher B200 6W solar assist

De Gallagher B200 solar assist is een sterk accu schrikdraadapparaat, dat zowel met een accu als met een batterij kan worden gebruikt. Aan de bovenzijde plaats u eenvoudig het zonnepaneel 6W, waardoor de oplaad interval van de accu wordt verlengt van 20 naar 125 dagen tijdens de zomerperiode. 

Gallagher B200 solar assist schrikdraadapparaat

Het Gallagher B200 solar assist schrikdraadapparaat kan worden toegepast bij afrasteringen met een afstand tot 13 kilometer. 

De Gallagher B200 is een accu schrikdraad apparaat inclusief een 6W solar assist, vormgegeven in een robuuste box waar ook de accu in past. De Gallagher B200 solar assist is een eenvoudige "plug-and-play" solar assist welke de oplaad interval van de accu verlengt van 20 naar 125 dagen tijdens de zomerperiode. In deze handleiding ziet u hoe eenvoudig het zonnepaneel aan de Gallagher B200 wordt bevestigd. 

De Gallagher B200 is voorzien van controlelampjes. Het groene controlelampje geeft aan dat het schrikdraadapparaat is ingeschakeld. Het rode contolelampje gaat branden wanneer de accu of batterij bijna leeg is. 
Het apparaat is zo ontworpen dat u er een hangslot aan kunt bevestigen. Een goede beveiliging tegen diefstal!

 Het apparaat zit in een robuuste, waterdichte en schokbestendige box waar ook de accu of batterij in past. Om de Gallagher B200 solar assist in werking te stellen heeft u een accu nodig. Deze wordt niet bijgeleverd. Wij adviseren u de Optima Yellow Top S2,7L accu te gebruiken. Uiteraard kunt u deze bestellen in onze webshop. 
Met de vaste aansluitset van het schrikdraadapparaat, kunt u eenvoudig de accu met de krokodillenklemmen koppelen. 
In de Gallagher B200 kunt u ook in plaats van een accu een batterij (9V) plaatsen. Deze wordt niet bijgeleverd. Wij adviseren u de Gallagher powerback batterij. Met de vaste aansluitset van het schrikdraadapparaat, kunt u eenvoudig de accu met de batterij koppelen. Het Gallagher B200 solar assist schrikdraadapparaat kent 4 standen:

  1. Standaard puls-stand: het apparaat geeft ongeveer één stroomstoot per seconde; om dieren aan de afrastering te laten wennen.
  2. Zonnepaneel-stand: te gebruiken voor dieren die overdag actief zijn. ’s Nachts reduceert het schrikdraadapparaat de frequentie van de puls tot bijna 3 seconden. Levensduur accu wordt hierdoor met 20% verlengd.
  3. Langzame stand: de tijd tussen twee stroompulsen wordt verlengd tot bijna 3 seconden, voor dieren die aan de afrastering gewend zijn en deze respecteren. Levensduur accu wordt bijna verdubbeld.
  4. Nacht-stand: te gebruiken voor (wilde) dieren die ’s nachts actief zijn. De pulsfrequentie wordt overdag gereduceerd. Levensduur accu wordt hierdoor met 25% verlengd.

Wilt u meer lezen over de installatie en de bediening van de Gallagher B200 solar assist, bekijk dan de handleiding

Het schrikdraadapparaat Gallagher B200 heeft een aansluiting voor een zonnepaneel van minimaal 20W om de accu op te laden. Hiermee hoeft u tijdens de zomerperiode de accu niet om de 20 dagen, maar slechts om de 125 dagen op te laden! Het zonnepaneel kunt u los bijbestellen.

Om het schrikdraadapparaat goed te kunnen laten werken, is een goede aarding essentieel. Wij adviseren u om 3 aardpennen van 1 meter voor de aarding te gebruiken. U kunt kiezen voor een Pulsara aardpen van 1 meter of een Gallagher aardpen van 1 meter

Registreer uw Gallagher schrikdraadapparaat na aankoop en ontvang gratis ipv 2 jaar, maar liefst 7 jaar garantie op dit product!

Gallagher B200 solar assist bestellen

Uw Gallagher B200 solar assist schrikdraadapparaat kunt u eenvoudig en snel online bestellen bij WitWay. Bovendien profiteer u bij ons van scherpe prijzen en gratis verzending!

Productkenmerken Gallagher B200 6W solar assist

Kleur zwart oranje
Ean 8713235068586
Maximale uitgangsspanning (V) 9000V
Spanning bij belasting 500 Ohm (V) 4300V
Spanning bij belasting 100 Ohm (V) 1400V
Ladingsenergie (J) 1,45 Joules
Maximale inpulsenergie (J) 1,1 Joules
Rasterlengte volgens CEE-norm 60 km
Zonder begroeing (km) (advies) 13 km
Lichte begroeing (km) (advies) 5 km
Veel begroeing (km) (advies) 3 km
Rasteroppervlakte (ha) (advies) 10 ha
Aanbevolen voeding Optima YT 3,7L
Stroomopname bij 9V (mA) 120mA
Stroomopname spaarstand (mA) 40mA
Aanbevolen aantal aardpennen 3 x 1m
Aardpen inclusief nee
Artikelnummer 999492

Vraag en antwoord

Stel als eerste een vraag over dit product.

We hebben uw vraag ontvangen en zullen deze spoedig verwerken.
Het is niet gelukt om de vraag te versturen.
* verplicht

Beoordelingen

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf als eerste een beoordeling

Direct hulp of advies

Wanneer u vragen heeft over dit product en de toepassing ervan of als u problemen heeft met bestellen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

0850 020 030

klantenservice@witway.nl

Vandaag 9.00 t/m 17.30 uur

Bekijk ook