Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
Blog
usp Gratis verzending vanaf €100,-
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Gallagher M120 schrikdraadapparaat

Voor korte afrasteringen tot 8km, geschikt voor huisdieren en het weren van kleine roofdieren.

● Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis!

Productomschrijving Kenmerken Beoordelingen Handleiding Downloads Brochure

Selecteer producten

schrikdraadapparaat

€ 164,11
0 producten
U heeft nog geen producten geselecteerd.

Selecteer producten

schrikdraadapparaat

€ 164,11
0 producten
U heeft nog geen producten geselecteerd.

Omschrijving Gallagher M120 schrikdraadapparaat

Als u over een tuin beschikt is het heerlijk om uw huisdieren daarin vrij te kunnen laten rondlopen. Alleen wilt u wel graag voorkomen dat ze weglopen, aangevallen worden door andere dieren of de bloemen uit uw borders opeten. Met een schrikdraadappraat van Gallagher en een schrikdraadafrastering is dit probleemloos te realiseren! Schrikdraad.net heeft een breed assortiment van schrikdraadapparaten en afrasteringen om voor elke situatie de gewenste oplossing te kunnen bieden. 

Gallagher M120 schrikdraadapparaat

Het Gallagher schikdraadapparaat M120 is speciaal ontworpen voor een korte afrastering tot 8 kilometer en voor tuinen groter dan 1200m2 tot maximaal 1 hectare. De lengte van de afrastering is de totale lengte van de afrastering x het aantal draden. Dit maakt het schrikdraadapparaat zeer geschikt voor afrastering voor hond, kat en konijn. Maar ook voor een paddock voor de paarden of de trainingsmolen. 

Registreer uw Gallagher schrikdraadapparaat M120 na aankoop en ontvang gratis ipv 2 jaar, maar liefst 7 jaar garantie op dit product!

Het Gallagher M120 schrikdraadapparaat zendt ongeveer om de seconde elektrische pulsen door de afrasteringsdraad. Deze pulsen geven het dier een korte, hevige maar ongevaarlijke schok. De schok doet het dier geen kwaad. Hij is wel zo sterk dat het dier de schok nooit zal vergeten en het de afrastering zal vermijden.

De Gallagher M120 is eenvoudig aan te sluiten door de robuuste aansluitknoppen. Hierdoor kun je zowel de stroomdraad naar de aarding als de stroomdraad naar de afrastering eenvoudig monteren aan het schrikdraadapparaat. Het lichtnetapparaat is verder eenvoudig aan de muur te bevestigen met behulp van de meegeleverde muurcliip. U kunt de complete handleiding voor het installeren van het Gallagher M120 schrikdraadapparaat rustig doorlezen. 

Mocht er ooit sprake zijn van een blikseminslag via uw afrastering, dan is uw schrikdraadappraat hiertegen beveiligd door middel van de ingebouwde bliksembeveiliging. Dus ook een blikseminslag kan zelfs uw schrikdraadapparaat niet kapot krijgen!

Om het schrikdraadapparaat goed te kunnen laten werken, is een goede aarding essentieel. Wij adviseren u om 1 aardpen van 1 meter voor de aarding te gebruiken. In ons assortiment heeft u de keuze tussen een Pulsara aardpen van 1 meter of een Gallagher aardpen van 1 meter. Om de aardpen aan de Gallagher M50 te verbinden, kunt u de Gallagher grondkabel 1,6mm gebruiken.

Wilt u lezen hoe u stap voor stap de aarding van het schrikdraadapparaat aanlegt? Bekijk dan onze blog "Aarding schrikdraadapparaat".

Gallagher M120 bestellen

Schrikdraad.net stelt een snelle en goede service als één van de belangrijkste uitgangspunten. Doordat wij werken vanuit een ruime voorraad, heeft u een bestelling al snel in huis. Bestel vandaag nog uw Gallagher M120 en profiteer van onze service!

Schrikdraad.net: Uw online afrasteringsspecialist!

 

Productkenmerken Gallagher M120 schrikdraadapparaat

Ean 9414701333335
Maximale uitgangsspanning (V) 7000
Spanning bij belasting 500 Ohm (V) 3800
Spanning bij belasting 100 Ohm (V) 1300
Ladingsenergie (J) 1,4
Maximale inpulsenergie (J) 0,474
Rasterlengte volgens CEE-norm 36
Zonder begroeing (km) (advies) 8
Lichte begroeing (km) (advies) 3
Veel begroeing (km) (advies) 2
Rasteroppervlakte (ha) (advies) 4
Stroomopname spaarstand (mA) 0,9
Aanbevolen aantal aardpennen 2x1m
Aardpen inclusief nee
Artikelnummer 955
Garantie Standaard 2 jaar, na registratie 7 jaar

Vraag en antwoord

Stel als eerste een vraag over dit product.

We hebben uw vraag ontvangen en zullen deze spoedig verwerken.
Het is niet gelukt om de vraag te versturen.
* verplicht

Beoordelingen

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf als eerste een beoordeling

Direct hulp of advies

Wanneer u vragen heeft over dit product en de toepassing ervan of als u problemen heeft met bestellen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

0850 020 030

klantenservice@witway.nl

Vandaag gesloten

Bekijk ook