Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
Blog
usp Gratis verzending vanaf €100,-
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Gallagher M50 schrikdraadapparaat

1 beantwoorde vraag

Voor korte afrasteringen tot 4km, geschikt voor huisdieren en het weren van kleine roofdieren.

● Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis!

Productomschrijving Kenmerken Beoordelingen Handleiding Downloads Brochure

Selecteer producten

schrikdraadapparaat

€ 131,06
0 producten
U heeft nog geen producten geselecteerd.

Selecteer producten

schrikdraadapparaat

€ 131,06
0 producten
U heeft nog geen producten geselecteerd.

Omschrijving Gallagher M50 schrikdraadapparaat

Het is heerlijk als uw huisdieren vrij en veilig kunnen rondlopen in uw tuin, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat ze kunnen ontsnappen. Met een afrastering van schrikdraad kan dit! Het is dan wel belangrijk dat u op uw schrikdraadappraat kunt vertrouwen. De Gallagher M50 maakt dit mogelijk! 

Ook is de Gallagher M50 zeer geschikt om ervoor te zorgen dat er geen ongewenste dieren in uw tuin kunnen komen. Wilt u het schrikdraad boven uw schutting of langs de rand van uw vijver spannen? Dat kan zeker in combinatie met de vijver of schuttings afrasteringspalen. 
Deze afrastering zorgt ervoor dat u reigers uit de vijver houdt of voorkomt dat dieren over de schutting in uw tuin kunnen klimmen. 

Registreer uw Gallagher schrikdraadapparaat M50 na aankoop en ontvang gratis i.p.v. 2 jaar, maar liefst 7 jaar garantie op dit product!

Gallagher M50 schrikdraadapparaat

De Gallagher M50 schrikdraadapparaat is prima geschikt voor afrastering voor kleine huisdieren. Het Gallagher schrikdraadapparaat kan een afrastering van maximaal 4 kilometer aan en wordt in de praktijk veelal toegepast in tuinen met een oppervlakte tot ca. 120m2. Onder lengte van de afrastering wordt verstaan de totale lengte van de afrastering x het aantal draden. 

Het Gallagher M50 schrikdraadapparaat is heel gemakkelijk te installeren met de meegeleverde muurclip en is voorzien van een eenvoudige bediening. Daarnaast beschikt de M50 over robuuste aansluitknoppen, waardoor het aansluiten van de grondkabel en de aardedraad zeer eenvoudig is.

In deze handleiding staat precies beschreven hoe u de Gallagher M50 installeert. 

Tevens heeft de Gallagher M50 een ingebouwde bliksembeveiliging, die voorkomt dat er geen kortsluiting onstaat bij onweer.  

De Gallagher M50 zendt ongeveer om de seconde elektrische pulsen door de afrasteringsdraad. Deze pulsen geven het dier een korte, hevige maar ongevaarlijke schok. De schok doet het dier geen kwaad. Hij is wel zo sterk dat het dier de schok nooit zal vergeten en het de afrastering zal vermijden.

Om het schrikdraadapparaat goed te kunnen laten werken, is een goede aarding essentieel. Wij adviseren u om 1 aardpen van 1 meter voor de aarding te gebruiken. In ons assortiment heeft u de keuze tussen een Pulsara aardpen van 1 meter of een Gallagher aardpen van 1 meter. Om de aardpen aan de Gallagher M50 te verbinden, kunt u de Gallagher grondkabel 1,6mm gebruiken.

Gallagher M50 online

Bij Schrikdraad.net doen we er alles aan om u een zo volledig mogelijk assortiment aan te bieden, zodat u de keuze heeft om de juiste producten te vinden voor uw situatie. Daarnaast vinden we het belangrijk dat u als klant niet lang om uw bestelling hoeft te wachten en zorgen wij ervoor dat uw bestelling snel in huis is. Bestel uw Gallagher M50 schrikdraadapparaat vandaag nog bij Schrikdraad.net!

Schrikdraad.net: Uw online afrasteringsspecialist!

 

Productkenmerken Gallagher M50 schrikdraadapparaat

Ean 9414701383323
Geschikt voor honden, katten, vogels en andere kleine dieren
Maximale uitgangsspanning (V) 7000
Spanning bij belasting 500 Ohm (V) 3300
Spanning bij belasting 100 Ohm (V) 1100
Ladingsenergie (J) 0,6
Maximale inpulsenergie (J) 0,27
Rasterlengte volgens CEE-norm 18
Zonder begroeing (km) (advies) 4
Lichte begroeing (km) (advies) 2
Veel begroeing (km) (advies) 1
Rasteroppervlakte (ha) (advies) Tuinen met een oppervlakte tot ca. 120 m2.
Stroomopname bij 9V (mA) 0,6
Aanbevolen aantal aardpennen 1x1m
Aardpen inclusief nee
Artikelnummer 954
Garantie 2 jaaar, na gratis registratie 7 jaar!
Lengte afrastering Voor korte afrasteringen tot een lengte van 4 km

Vragen & antwoorden

Stel een vraag

Ik wil een afrastering maken voor een tweetal hondjes 200meter. Ik dacht zelf aan de Gallagher M50. Is dit een juiste keuze? En zit de aardpen hierbij geleverd (er staat een "X" achter) ?

Verder, welke schrikdraad past hier het beste bij?

Tav paaltjes had ik kunststof paaltjes gevonden, zwarte van 75 cm hoor. Zou ook lager mogen. Bestaan deze? bijv 50 cm?

verheijen

Voor een dergelijke korte afstand is de M50 wel geschikt. Er zit geen aardpen bij, die kunt u los bijbestellen.

Als hondjes weten dat er stroom op staat blijven ze er meestal de rest van de tijd wel bij uit de buurt. U zou bijv. een kunststof draad kunnen nemen, zoals de Gallagher Vidoflex 3 of 6 van 200 meter lengte.

De Hobby schapenpaaldie u heeft gezien is een mooie paal voor kleine hondjes. Als hij toch nog te hoog is, kunt u vrij gemakkelijk de paal inkorten door en stuk eraf te zagen.

Tot slot heeft u nog enkele accessoires nodig zoals een stukje grondkabel / aardingskabel, om het schrikdraad apparaat te verbinden met de afrastering, en om het apparaat te verbinden met de aardpen. Deze stalen draad heeft een kunststof mantel, zodat het ondergronds of langs de muur geleid kan worden zonder dat je een schok krijgt als je het aanraakt.

Tot slot zijn enkele Vidoflex verbinders handig. Deze kunt u aan het begin en eind van de afrastering toepassen (tip: leg geen knoop in het draad, daar verlies je nml spanning mee). Ook kunt er de grondkabel mee aan het schrikdraad bevestigen.

Team Witway

Beoordelingen

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf als eerste een beoordeling

Direct hulp of advies

Wanneer u vragen heeft over dit product en de toepassing ervan of als u problemen heeft met bestellen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

0850 020 030

klantenservice@witway.nl

Vandaag gesloten

Bekijk ook