Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
Blog
usp Gratis verzending vanaf €100,-
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Gallagher S16 schrikdraadapparaat

1 beantwoorde vraag

Voor de hobbymarkt en korte afrasteringen (< 1,5km), inclusief oplaadbare accu en zonnepaneel

● Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis!

Productomschrijving Kenmerken Beoordelingen Handleiding Downloads Brochure

Selecteer producten

0 producten
U heeft nog geen producten geselecteerd.

Omschrijving Gallagher S16 schrikdraadapparaat

Bent u op zoek naar een schrikdraadapparaat voor afrasteringen tot 1,5 kilometer op zonne-energie? Dan is de Gallagher S16 de juiste keuze. 

Gallagher S16 schrikdraadapparaat

Het Gallagher S16 schrikdraadapparaat is speciaal geschikt voor de hobbymarkt en korte afrasteringen tot 1,5 kilometer. De Gallagher S16 wordt geleverd inclusief zonnepaneel van 1,5W en oplaadbare batterij. 

Het Gallagher S16 schrikdraadapparaat is snel en makkelijk te installeren en kan tot 3 weken functioneren zonder zon. Door het robuuste model is het apparaat super sterk en weerbestendig.

De Gallagher S16 is snel en eenvoudig te installeren. Bovendien kan het schrikfdraadapparaat 360 graden gedraaid worden, voor de juiste positie richting te zon.  Door het robuuste model is het apparaat super sterk en weerbestendig. U kunt de Gallagher S16 gemakkelijk meenemen aan het handvat en op eke gewenste locatie plaatsen!

Wilt u het Gallagher solar schrikdraadapparaat, type S16 eenvoudig naast de mobiele afrastering zetten? Dat kan makkelijk en snel met de Stander steun Gallagher en de Gallagher ring top paal. U klikt de Stander steun Gallagher eenvoudig op de mobiele afrasteringspaal, Gallagher Ring top. Nu kunt u het schrikdraadapparaat over het tussenstuk plaatsen om het te bevestigen aan de Stander steun Gallagher en de Gallagher ring top paal.

Dit robuuste en zeer mobiele apparaat is een zeer voordelig en praktisch alternatief voor een batterij-systeem waar de batterijen om de zoveel tijd moeten worden verwisseld.

Wilt u meer lezen over de instalatie en de bediening van de Gallagher S16? Bekijk dan de handleiding

Wij adviseren u om 1 aardpen van 0,5 meter te gebruiken voor de aarding. U kunt daarvoor de Gallagher stander, de Pulsara aardpen 0,5m of de Gallagher aardpen 0,5m gebruiken. 

Tevens is de Gallagher S16 voorzien van een ingebouwde bliksembeveiliging om te voorkomen, dat de bliksem via uw afrastering uw schrikdraadapparaat kan beschadigen. 

Registreer uw Gallagher schrikdraadapparaat S16 na aankoop en ontvang gratis ipv 2 jaar, maar liefst 7 jaar garantie op dit product!

Gallagher S16 online

Uw Gallagher S16 koopt u gemakkelijk in slechts 3 stappen online bij WitWay. Wij hebben het grootste assortiment Gallagher online!

Productkenmerken Gallagher S16 schrikdraadapparaat

Kleur zwart oranje
Ean 9414701341316
Artikelnummer 1007164

Vragen & antwoorden

Stel een vraag

Wat is de levensduur van de accu van een Solar schrikdraadapparaat met zonnepaneel?

jan

Levensduur Gallagher Solarbatterijen

De gemiddelde levensduur van de Gallagher Solar batterijen ligt tussen de 3 en 5 jaar, maar is mede sterk afhankelijk van het type gebruik (het aantal laad cycli), de lichtomstandigheden en de omgevingstemperatuur waar de batterij aan is blootgesteld.

Ook buiten het seizoen is het van groot belang dat de batterij vol geladen blijft.

Het continu bijladen gedurende deze periode zal de levensduur van de batterij zeker positief beïnvloeden.

U bereikt dit bijvoorbeeld door de batterij vlak voor stalling volledig op te laden en deze vervolgens in de Solar Energizer met het zonnepaneel naar het licht gericht te bewaren/stallen. Op deze wijze zal het Solarapparaat overdag (bij voldoende zonlicht) als een soort druppellader functioneren en voorkom je dat de batterij diep ontlaad. Als dit ook nog in een droge ruimte met een gemiddelde omgevingstemperatuur van 25 graden kan plaatsvinden, dan heb je de meest ideale omstandigheden voor het behalen van de maximale batterij levensduur gecreëerd.

Met vr. groeten,

Team Schrikdraad.net

Team Witway

Beoordelingen

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf als eerste een beoordeling

Direct hulp of advies

Wanneer u vragen heeft over dit product en de toepassing ervan of als u problemen heeft met bestellen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

0850 020 030

klantenservice@witway.nl

Vandaag 9.00 t/m 17.30 uur

Bekijk ook