Klantenservice Momenteel gesloten
Blog
Gratis verzending vanaf €100,-
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn

Gallagher Vidoflex 3 wit

6 x Ø 0,15mm RVS geleiders en 18 x Ø 0,25mm nylon draden voor mobiele afrasteringen korter dan 500 meter.

€ 23,95

● Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis!

Omschrijving Gallagher Vidoflex 3 wit

Heeft u een mobiele elektrische afrastering nodig korter dan 500 meter? Bijvoorbeeld om uw (huis)dieren binnen de erfafscheiding te houden of om juist te voorkomen dat dieren in (een deel van) uw tuin komen? Kies dan voor Gallagher Vidoflex 3 wit. 

Wilt u weten wat de verschillen zijn tussen schrikdraad en schikkoord? Bekijk dan onze blog "Verschil schrikdraad en schrikkoord". Daarin laten we u precies zien welk soort schrikdraad of schrikkoord in welke situatie het meest geschikt is. Zo kunt u voor uw situatie de juiste keuze maken. 

Gallagher Vidoflex 3 wit schrikdraad

Gallagher Vidoflex 3 PowerLine wit is een kunststof schrikdraad met een diameter van 2mm. Gallagher Vidoflex 3 heeft 6 x Ø 0,15mm RVS geleiders en 18 x Ø 0,25mm nylon draden, die samen zorgen voor een uitstekende geleiding. Door deze samenstelling is de Gallagher Vidoflex 3 wit zeer sterk. Gallagher Vidoflex 3 wit wordt geleverd op een rol van 200 meter. 

De Gallagher Vidoflex 3 wit is geschikt voor:

  • tijdelijke afrasteringen korter dan 500 meter
  • huisdierafrastering: het weghouden van (huis)dieren bij een erfscheiding, schutting, vijver of border in de tuin
  • wei met geiten, schapen, runderen en wild

Gallagher Vidoflex verbinden Is 1 rol Vidoflex te kort en wilt u er de volgende rol aan verbinden? Met de vidoflex verbinder is dit heel makkelijk. Bovendien behoudt u een goede geleiding van de stroom. Het alternatief, de draden alleen om elkaar heen draaien, levert veel storingen op en bovendien stroomverlies. Hiermee wordt u afrastering minder betrouwbaar, omdat er minder spanning op komt te staan. 


 

Schrikdraad testenHet is belangrijk om vooraf, maar ook tussentijds met enige regelmaat te meten hoeveel stroom er op de elektrische afrastering staat. Dit kunt u meten met een schrikdraadtester

 

 

Wilt u de Gallagher Vidoflex 3 wit gebruiken voor een verplaatsbare afrastering? Bij het meerdere keren oprollen en afrollen van kunststof schrikdraad kan het schrikdraad gemakkelijk in de knoop gaan. Met een  haspel voorkomt u dit! Met behulp van een haspel verplaatst u in een mum van tijd de mobiele afrastering.  

Wist u dat indien de elektrische afrastering grenst aan een toegankelijk wandelpad u verplicht bent om elke 50 meter een waarschuwingsbordje te plaatsen? Bestel het direct mee! 

Wilt u liever een goedkoper alternatief? Dan is het Pulsara schrikdraad Basic wit een goede keuze. 

Gallagher Vidoflex 3 wit online

Koop uw Gallagher Vidoflex 3 wit vandaag nog online bij Schrikdraad.net. Wij leveren uit een ruime voorraad, waardoor u de bestelling snel in huis heeft!

Schrikdraad.net: Uw online afrasteringsspecialist!

Productkenmerken Gallagher Vidoflex 3 wit

Lengte 200m
Kleur Wit
Toepassing Geiten, schapen en runderen
Ean 8713235010554
Geschikt voor Korte verplaatsbare afrasteringen
Artikelnummer 999633
Diameter 2mm

Vraag en antwoord

Stel als eerste een vraag over dit product.

We hebben uw vraag ontvangen en zullen deze spoedig verwerken.
Het is niet gelukt om de vraag te versturen.
* verplicht

Beoordelingen

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf als eerste een beoordeling

Direct hulp of advies

Wanneer u vragen heeft over dit product en de toepassing ervan of als u problemen heeft met bestellen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

0850 020 030

klantenservice@witway.nl

Vandaag 9.00 t/m 17.30 uur

Bekijk ook