Schrikdraad
Klantenservice Open tot 17.30 uur
Blog
Gratis verzending vanaf €100,-
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn

Pulsara PC850 schrikdraadapparaat

1 beantwoorde vraag

Voor afrasteringen tot 5 km, geschikt voor paarden, runderen, geiten, schapen en zwijnen.

● Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis!

Productomschrijving Kenmerken Beoordelingen

Selecteer producten

Pulsara PC850 schrikdraadapparaat

€ 119,00 € 109,00
0 producten
U heeft nog geen producten geselecteerd.

Omschrijving Pulsara PC850 schrikdraadapparaat

Bent u op zoek naar een schrikdraadapparaat met accu voeding voor een korte (mobiele) afrastering? Dan is de Pulsara PC850 een goede keuze. 

Pulsara PC850 schrikdraadapparaat

Het Pulsara PC850 schrikdraadapparaat is geschikt voor een tot 5 kilometer lange (mobiele) afrastering. De Pulsara PC850 heeft een behuizing die speciaal ontworpen is voor buitengebruik. Hierdoor kan het schrikdraadapparaat prima continu buiten staan.

De Pulsara PC850 werkt op een accu. Deze is niet meegeleverd. De accu kunt u los bestellen in onze webshop. Wij adviseren u om de Pulsara accu aan te sluiten op het apparaat. Deze is uiteraard ook in onze webshop te bestellen. 

Wat is nu het verschil tussen een 9V batterij en een 12V batterij (accu)? Wij leggen het je in de blog "Verschil 9V batterij en 12V batterij" graag uit, zodat u de juiste keuze kunt maken!

Wilt u de Pulsara PC850 aansluiten op het lichtnet (230V)? Dat kan eenvoudig met een Pulsara adapter. Als u deze direct samen met uw schrikdraadapparaat bestelt, bent u meteen flexibel. 

De Pulsara PC850 is zeer eenvoudig aan te sluiten. Aan het apparaat is een rode kabel verbonden met een rode krokodillenklem en een zwarte kabel met een zwarte krokodillenklem. Deze klemmen kunnen aan de polen van de accu worden bevestigd.

Dit Pulsara PC850 schrikdraadapparaat kan worden gebruikt voor schrikdraad afrasteringen voor paarden, runderen, varkens en schapen.

Pulsara PC850 kopen

Bestel vandaag nog uw Pulsara PC850 en u heeft deze al snel in huis! Dit kunnen wij mogelijk maken doordat wij werken vanuit een ruime voorraad. Heeft u vragen of opmerkingen over onze producten, of heeft u behoefte aan advies op maat? Neem dan contact op met onze klantenservice.


Productkenmerken Pulsara PC850 schrikdraadapparaat

Ean 8713235055814
Maximale uitgangsspanning (V) 7300
Ladingsenergie (J) 1250
Zonder begroeing (km) (advies) 5
Aardpen inclusief nee
Artikelnummer 986

Vragen & antwoorden

Stel een vraag

ik heb en pulsara PC 850 gekocht om de katten van de buren uit de tuin te houden. Mijn buurman denkt nu dat de schok gevaarlijk is voor katten klopt dat?

BVD Lode

lode wester

Beste Lode,

De schok die een schrikdraadapparaat geeft zorgt alleen voor een schrik-effect. Het heeft verder geen gevaarlijke uitwerking op dieren zoals katten en honden.

Met vr. groeten,

Team Schrikdraad.net

Team Witway

Beoordelingen

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf als eerste een beoordeling

Direct hulp of advies

Wanneer u vragen heeft over dit product en de toepassing ervan of als u problemen heeft met bestellen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

0850 020 030

klantenservice@witway.nl

Vandaag 9.00 t/m 17.30 uur

Bekijk ook