Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
Blog
usp Gratis verzending vanaf €100,-
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

TurboLine schrikdraad lint 12,5mm wit

2x Ø 0,16mm 1x 0,20mm RVS 2x Ø 0,25 lichtmetalen geleiders, verplaatsbare afrasteringen ≥ 500 meter.

● Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis!

Productomschrijving Kenmerken Beoordelingen Handleiding Downloads Brochure

0 producten
U heeft nog geen producten geselecteerd.

Omschrijving TurboLine schrikdraad lint 12,5mm wit

Wilt u een weide van schriklint voorzien voor uw paarden of runderen? Dan is Gallagher TurboLine schriklint de juiste keuze. Dit schriklint heeft een uitstekende geleiding. 

Gallagher TurboLine schriklint 12,5mm

Het Gallagher TurboLine schriklint is wit van kleur en wordt geleverd op een rol van 200 meter. Het lint heeft een breekkracht van 100kg.

Gallagher TurboLine schriklint heeft een breedte van 12,5mm en heeft 3 dikke roestvrijstalen draden in combinatie met 2 lichtmetalen geleiders, die samen voor een uitermate goede geleiding zorgen. De geleidingsdraden zijn iedere 13cm onderling door een verticale RVS draad verbonden, zodat draadonderbreking niet voorkomt. 
Het Gallagher TurboLine schriklint geleidt 40x beter dan het standaard lint van 12,5mm breed. 

Gallagher TurboLine schriklint is zeer geschikt voor verplaatsbare afrasteringen langer dan 500 meter voor rundvee, jongvee en paarden. Wilt u meer lezen over wat een mobiele afrastering is en welke onderdelen u nodig heeft? Lees dan onze blog "mobiele afrastering".

Graag adviseren we u over op welke hoogte u het schriklint kunt bevestigen voor een veilige afrastering. In onze blog "hoogte schrikdraad" zetten we per diersoort overzichtelijk uiteen op welke hoogtes de rijen schriklint het beste bevestigd kunnen worden. 

Voor een veilige en betrouwbare afrastering is het essentieel om zowel vooraf als tussentijds regelmatig te weten hoeveel stroom er het schriklint staat. Met een schrikdraad tester meet u eenvoudig en snel de spanning op het schrikdraad, schrikkoord en schriklint. 

Vaak bestaat een elektrische afrastering uit meerdere delen schriklint. Met een Pulsara lintverbinder 12,5mm of de Gallagher lintverbinder 12,5mm kunt u eenvoudig 2 delen schriklint aan elkaar verbinden. 

Als u een mobiele afrastering heeft en u wilt het verplaatsen, dan kunt u het schriklint snel en zonder problemen op- en afrollen met een haspel, dit scheelt een hoop tijd en eventueel ergernis. 

Bent u op zoek naar een goedkoper alternatief? Dan is het Gallagher PowerLine schriklint 12,5mm wit 200 meter of het Pulsara schriklint Pro Plus 10mm wit 200 meter een goede keuze. 

Wist u dat indien de elektrische afrastering grenst aan een toegankelijk wandelpad u verplicht bent om elke 50 meter een waarschuwingsbordje te plaatsen? Bestel het direct mee! 

Gallagher TurboLine schriklint online

Uw Gallagher TurboLine schriklint koopt u eenvoudig en snel online bij Schrikdraad.net. Bestel vandaag nog en ervaar onze goede service zelf!

Schrikdraad.net: Uw online afrasteringsspecialist!

Productkenmerken TurboLine schrikdraad lint 12,5mm wit

Lengte 200m
Breedte 12,5mmm
Kleur wit
Toepassing Paarden en runderen
Ean 9414701076232
Geschikt voor Lange afrasteringen
Artikelnummer 1139
Materiaal Kunststof schriklint met 3 dikke RVS draden van 0,16mm en 2 lichtmetalen draad

Vraag en antwoord

Stel als eerste een vraag over dit product.

We hebben uw vraag ontvangen en zullen deze spoedig verwerken.
Het is niet gelukt om de vraag te versturen.
* verplicht

Beoordelingen

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf als eerste een beoordeling

Direct hulp of advies

Wanneer u vragen heeft over dit product en de toepassing ervan of als u problemen heeft met bestellen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

0850 020 030

klantenservice@witway.nl

Vandaag 9.00 t/m 17.30 uur

Bekijk ook