Schrikdraad
Klantenservice Open tot 17.00 uur
Blog
Gratis verzending vanaf €100,-
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn

Gallagher PowerLine cord terra

5x Ø 0,20mm RVS en 1x Ø 0,25mm vertind koperen draad, voor semi-permanente afrastering tot 500 meter.

● Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis!

Productomschrijving Kenmerken Beoordelingen

Selecteer producten

0 producten
U heeft nog geen producten geselecteerd.

Omschrijving Gallagher PowerLine cord terra

Wilt u een afrastering maken voor een weide met paarden of vee met een afrasteringslengte korter dan 500 meter? Dan is het Gallagher PowerLine cord terra een uitstekende keuze. Dit schrikkoord is zowel geschikt voor een tijdelijke als een permanente afrastering. 

Wilt u weten wat de verschillen zijn tussen schrikdraad en schikkoord? Bekijk dan onze blog "Verschil schrikdraad en schrikkoord". Daarin laten we u precies zien welk soort schrikdraad of schrikkoord in welke situatie het meest geschikt is. Zo kunt u voor uw situatie de juiste keuze maken. 

Gallagher PowerLine cord terra schrikkoord

Gallagher PowerLine cord terra is een schrikkoord in de kleur bruin met een lengte van 200 meter. Dit kunststof schrikkoord is met een dikte van meer dan 5mm dikker dan een kunststof schrikdraad.

Het Gallagher PowerLine cord terra schrikkoord is een sterk gevlochten kunststof schrikkoord voor semi-permanente elektrische afrasteringen met een lengte tot 500 meter. Het Gallagher PowerLine cord terra heeft 5 RVS geleiders met een diameter van 0,20mm en 1 vertind koperen geleider met een diameter van 0,25mm. Deze geleiders zorgen voor een stroomgarantie van het begin tot het einde van de afrastering!

Het Gallagher PowerLine cord is geschikt voor paarden en vee en is heel eenvoudig zelf te installeren. Bovendien krijgt u op het Gallagher PoweLine schrikkoord een UV garantie van 5 jaar!

Gallagher Powerline schrikkoord verbindenHeeft u meerdere delen Gallagher PowerLine cord terra dat u aan elkaar wilt u  verbinden? Met de Gallagher Cord verbinder is dit heel makkelijk. Bovendien behoudt u een goede geleiding van de stroom. Het alternatief, de draden aan elkaar knopen, levert veel storingen op en bovendien stroomverlies. Hiermee wordt u afrastering minder betrouwbaar, omdat er minder spanning op komt te staan. 

 

Als u het schrikkoord met isolatoren op houten palen bevestigt, kunt u in de hoek gebruik maken van een rolisolator, de Gallagher rol hoekisolator of de Pulsara rolisolator, zelfs in de binnenhoek.
En met de Gallagher Cord spanner met rolisolator kunt u het schrikkoord gemakkelijk opspannen, zodat het altijd strak staat. 

Als het schrikkoord doorhangt, dan heeft dat een negatieve invloed op de de breek- of trekkracht van us schrikkoord. Hiermee wordt de kans op verwondingen van uw dieren vergroot. Een opgespannen afrastering is altijd veiliger! Met de Pulsara roterende draadspannner of de Gallagher roterende draadspanner is dit een fluitje van een cent. 

Schrikdraad testenHet is belangrijk om vooraf, maar ook tussentijds met enige regelmaat te meten hoeveel stroom er op de elektrische afrastering staat. Dit kunt u meten met een schrikdraadtester

 


Wilt u het Gallagher PowerLine cord terra gebruiken voor een verplaatsbare afrastering? Bij het meerdere keren oprollen en afrollen van kunststof schrikdraad kan het schrikdraad gemakkelijk in de knoop gaan. Met een haspel voorkomt u dit! Met behulp van een haspel verplaatst u in een mum van tijd de mobiele afrastering.  

Wist u dat indien de elektrische afrastering grenst aan een toegankelijk wandelpad u verplicht bent om elke 50 meter een waarschuwingsbordje te plaatsen? Bestel het direct mee! 

Wilt u liever een goedkoper alternatief? Dan is het Pulsara schrikkoord Basic 200 meter terra een goede keuze. 

Gallagher PowerLine cord terra kopen

Koop vandaag nog uw Gallagher PowerLine cord terra online bij Schrikdraad.net en profiteer van onze scherpe prijzen en snelle levering. Wij leveren de bestelling gewoon af bij u thuis! Wel zo makkelijk!

Schrikdraad.net: Uw online afrasteringsspecialist!

Productkenmerken Gallagher PowerLine cord terra

Lengte 200m
Kleur Terra bruin
Toepassing Paarden en runderen
Ean 8713235063963
Geschikt voor (semi) permanente afrasteringen over langere afstanden
Artikelnummer 999662
Materiaal Kunststof schrikkoord met 6 RVS draden en 1 mixed metal draad

Vraag en antwoord

Stel als eerste een vraag over dit product.

We hebben uw vraag ontvangen en zullen deze spoedig verwerken.
Het is niet gelukt om de vraag te versturen.
* verplicht

Beoordelingen

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf als eerste een beoordeling

Direct hulp of advies

Wanneer u vragen heeft over dit product en de toepassing ervan of als u problemen heeft met bestellen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

0850 020 030

klantenservice@witway.nl

Vandaag 9.00 t/m 17.30 uur

Bekijk ook