Schrikdraad
Klantenservice Open tot 17.30 uur
Blog
Gratis verzending vanaf €100,-
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn

Gallagher TurboLine blauw

3 x Ø 0,25mm koperen en 21 Ø 0,38mm nylon draden, afrasteringen ≥ 500m, weren van zwijnen en wolven

● Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis!

Productomschrijving Kenmerken Beoordelingen

Selecteer producten

0 producten
U heeft nog geen producten geselecteerd.

Omschrijving Gallagher TurboLine blauw

Heeft u last van wilde zwijnen of wolven? Of wilt u voorkomen dat u last van wilde zwijnen of wolven krijgt? Dan is een elektrische afrastering met Gallagher TurboLine blauw schrikdraad de juiste keuze. 

Gallagher TurboLine blauw schrikdraad 

Het Gallagher TurboLine blauw schrikdraad is een kunststof schrikdraad dat speciaal is ontwikkeld om wilde dieren buiten te houden. Het is in het bijzonder geschikt voor wilde zwijnen. Uit verschillende studies blijkt namelijk, dat wilde zwijnen een slecht gezichtsvermogen hebben en voornamelijk de kleur blauw goed kunnen waarnemen. 

Bescherm daarom uw tuin of gewas met het Gallagher TurboLine blauw, een zeer geleidende kunststof schrikdraad. 

Het Gallagher TurboLine blauw heeft een dikte van 3mm. Het schrikdraad heeft 3 x Ø 0,25mm koperen geleiders en 21 Ø 0,38mm nylon draden. Daarmee is het geschikt voor elektrische afrasteringen langer dan 500 meter. De rol Gallagher TurboLine blauw heeft een lengte van 400 meter. 

Gallagher vidoflex verbindenIs 1 rol Gallagher TurboLine blauw te kort en wilt u er de volgende rol aan verbinden? Met de vidoflex verbinder is dit heel makkelijk. Bovendien behoudt u een goede geleiding van de stroom. Het alternatief, de draden alleen om elkaar heen draaien, levert veel storingen op en bovendien stroomverlies. Hiermee wordt u afrastering minder betrouwbaar, omdat er minder spanning op komt te staan. 

 

Schrikdraad testenHet is belangrijk om vooraf, maar ook tussentijds met enige regelmaat te meten hoeveel stroom er op de elektrische afrastering staat. Dit kunt u meten met een schrikdraadtester

 


Wilt u de Gallagher TurboLine blauw gebruiken voor een verplaatsbare afrastering? Bij het meerdere keren oprollen en afrollen van kunststof schrikdraad kan het schrikdraad gemakkelijk in de knoop gaan. Met een haspel voorkomt u dit! Met behulp van een haspel verplaatst u in een mum van tijd de mobiele afrastering.  

Wist u dat indien de elektrische afrastering grenst aan een toegankelijk wandelpad u verplicht bent om elke 50 meter een waarschuwingsbordje te plaatsen? Bestel het direct mee! 

Wilt u liever een goedkoper alternatief? Dan is het Pulsara schrikdraad Basic wit  of het Pulsara schrikdraad Pro wit 200 meter een goede keuze. 

Gallagher TurboLine blauw online

Uw Gallagher TurboLine blauw koopt u gewoon online. Wij bezorgen de bestelling uiteraard op het door u gewenste adres. Wel zo makkelijk!

Schrikdraad.net: Uw online afrasteringsspecialist!

Productkenmerken Gallagher TurboLine blauw

Kleur blauw
Ean 8713235072477
Artikelnummer 10082

Vraag en antwoord

Stel als eerste een vraag over dit product.

We hebben uw vraag ontvangen en zullen deze spoedig verwerken.
Het is niet gelukt om de vraag te versturen.
* verplicht

Beoordelingen

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf als eerste een beoordeling

Direct hulp of advies

Wanneer u vragen heeft over dit product en de toepassing ervan of als u problemen heeft met bestellen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

0850 020 030

klantenservice@witway.nl

Vandaag 9.00 t/m 17.30 uur

Bekijk ook