Gratis verzending vanaf €100,-
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn
ApparatenSchrikdraad koord & lintSchrikdraadnetPalenIsolatorenAansluitenPoortgrepenAccessoiresStal & erfHuisdierBlog

Gallagher schutting isolator

Voor eenvoudig en snel een plus-min schrikdraad monteren op schutting

● Voor 12 uur besteld, morgen in huis!

Productomschrijving Kenmerken Beoordelingen

Selecteer producten

Gallagher schutting isolator 30 stuks

€ 8,95 € 7,40 excl. btw
0 producten
U heeft nog geen producten geselecteerd.

Omschrijving Gallagher schutting isolator

Wilt u voorkomen dat er katten in uw tuin komen? Of wilt u juist ervoor zorgen dat uw eigen kat de tuin niet kan verlaten? Dan is een schrikdraad op de schutting een hele goede oplossing. Met de Gallagher schutting isolator plaatst u eenvoudig een schrikdraad op de schutting. 

Wilt u meer lezen over de toepassingen van schrikdraad voor katten en hoe schrikdraad voor katten werkt? Lees dan onze blog Schrikdraad voor katten

Gallagher schutting isolator katten

Vaak komen katten via de schutting in uw tuin. Of klimmen uw eigen katten juist via de schutting uit de tuin. Als u dit wilt voorkomen is het verstandig om een schrikdraad op de schutting te plaatsen. Met de Gallagher schutting isolator plaatst u eenvoudig schrikdraad voor katten. 

De Gallagher schutting isolator is speciaal ontwikkeld om te plaatsen op een afstandsisolator. U kunt hiervoor de Gallagher afstandsisolator met een lengte van 10 cm gebruiken. op 1 afstandsisolator kunt u 3 Gallagher schutting isolatoren plaatsen. Met deze combinatie kunt u heel snel en doeltreffend een plus min schrikdraad maken op de schutting. 

 

De Gallagher schutting isolator is zwart van kleur en wordt geleverd per 30 stuks. Hiermee kunt u dus 10 afstandsisolatoren voorzien van 3 Gallagher schutting isolatoren. De Gallagher schutting isolator kan gebruikt worden om katten of steenmarters te weren over de schutting te klimmen. 

Wat heeft u verder nog nodig? Vaak worden de Gallagher schutting isolatoren gebruikt als uitbreiding op de Gallagher katten kit. In deze kit zit alles wat u nodig heeft om schrikdraad te plaatsen op de schutting. 
Wilt u zelf de set samen stellen. Dat kan natuurlijk ook. 

Allereerst heeft u een schrikdraadapparaat nodig, zoals het Gallagher M35 schrikdraadapparaat. Met de Gallagher aardpen 0,5 meter zorgt u voor de aarding van het schrikdraadapparaat. 

U kunt de Gallagher schutting isolator gebruiken in combinatie met Vidoflex schrikdraad groen, Gallagher Vidoflex terra, Gallagher Vidoflex wit of schrikkoord. Met de Gallagher Vidoflex verbinder sluit u het schrikdraad op de aansluitkabel. 

Om te weten of en hoeveel spanning er op de afrastering staat, is het belangrijk om deze te testen. Dit doet u gemakkelijk en snel met een schrikdraad tester

Gallagher schutting isolator online

De Gallagher schutting isolator koopt u gemakkelijk online bij Schrikdraad.net. Bestel vandaag npg en profiteer van onze snelle service en scherpe prijzen!

Schrikdraad.net: Uw online afrasteringsspecialist!

Productkenmerken Gallagher schutting isolator

Kleur Zwart
Geschikt voor Vidoflex/draad hout/metaal
Artikelnummer 1015029

Vraag en antwoord

Stel als eerste een vraag over dit product.

We hebben uw vraag ontvangen en zullen deze spoedig verwerken.
Het is niet gelukt om de vraag te versturen.
* verplicht

Beoordelingen

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf als eerste een beoordeling

Direct hulp of advies

Wanneer u vragen heeft over dit product en de toepassing ervan of als u problemen heeft met bestellen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

0850 020 030

klantenservice@witway.nl

Vandaag 9.00 t/m 17.30 uur

Bekijk ook