Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
Blog
usp Gratis verzending vanaf €100,-
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Gallagher Vidoflex 12

6 RVSdraden Ø 0,20mm, 4 vertinde koperdraden Ø 0,25mm en 26 nylondraden Ø 0,28mm , 80% betere geleiding

● Voor 12 uur besteld, morgen in huis!

Productomschrijving Kenmerken Beoordelingen Handleiding Downloads Brochure

Selecteer producten

€ 119,01
0 producten
U heeft nog geen producten geselecteerd.

Selecteer producten

€ 119,01
0 producten
U heeft nog geen producten geselecteerd.

Omschrijving Gallagher Vidoflex 12

Bent u op zoek naar een kunststof schrikdraad voor een tijdelijke elektrische afrastering langer dan 500 meter? Dan is het Gallagher Vidoflex 12 een juiste keuze.

Wilt u weten wat de verschillen zijn tussen schrikdraad en schikkoord? Bekijk dan onze blog "Verschil schrikdraad en schrikkoord". Daarin laten we u precies zien welk soort schrikdraad of schrikkoord in welke situatie het meest geschikt is. Zo kunt u voor uw situatie de juiste keuze maken. 

Gallagher Vidoflex 12 schrikdraad 

Het Gallagher Vidoflex 12 schrikdraad heeft de kleur wit en wordt geleverd op een rol van 400 meter. Het kunststof schrikdraad heeft een dikte van 3 mm. Het Gallagher Vidoflex 12 wit heeft 6 x Ø 0,20mm RVS en 4 x Ø 0,25mm koperen geleiders en 26 Ø 0,25mm nylon draden. Deze geleiders zorgen voor 80% betere geleiding dan een standaard kunststof schrikdraad! Het Gallagher Vidoflex 12 schrikdraad rekt niet uit en is nog beter zichtbaar! Bovendien heeft u 5 jaar UV garantie!

Gallagher Vidoflex verbinden Is 1 rol Vidoflex te kort en wilt u er de volgende rol aan verbinden? Met de vidoflex verbinder is dit heel makkelijk. Bovendien behoudt u een goede geleiding van de stroom. Het alternatief, de draden alleen om elkaar heen draaien, levert veel storingen op en bovendien stroomverlies. Hiermee wordt u afrastering minder betrouwbaar, omdat er minder spanning op komt te staan. 


 

Schrikdraad testenHet is belangrijk om vooraf, maar ook tussentijds met enige regelmaat te meten hoeveel stroom er op de elektrische afrastering staat. Dit kunt u meten met een schrikdraadtester

 


Gallagher Vidoflex 12 wit is geschikt voor mobiele afrasteringen langer dan 500 meter. Het kunststof schrikdraad is geschikt om regelmatig te worden opgerold en afgerold met een haspel. Dit zal niet ten koste gaan van de stroomgeleiding. Bovendien voorkomt u dat het schikdraad in de knoop gaat en dat bespaart een hoop irritatie en tijd. 

Wist u dat indien de elektrische afrastering grenst aan een toegankelijk wandelpad u verplicht bent om elke 50 meter een waarschuwingsbordje te plaatsen? Bestel het direct mee! 

Wilt u liever een goedkoper alternatief? Dan is het Pulsara schrikdraad Basic wit  of het Pulsara schrikdraad Pro wit 200 meter een goede keuze.

Gallagher Vidoflex 12 kopen 

Uw Gallagher Vidoflex 12 koopt u eenvoudig en snel online bij Schrikdraad.net. Dan bezorgen wij het snel bij u thuis. Wel zo makkelijk!

Schrikdraad.net: Uw online afrasteringsspecialist!

Productkenmerken Gallagher Vidoflex 12

Artikelnummer 1015639

Vraag en antwoord

Stel als eerste een vraag over dit product.

We hebben uw vraag ontvangen en zullen deze spoedig verwerken.
Het is niet gelukt om de vraag te versturen.
* verplicht

Beoordelingen

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf als eerste een beoordeling

Direct hulp of advies

Wanneer u vragen heeft over dit product en de toepassing ervan of als u problemen heeft met bestellen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

0850 020 030

klantenservice@witway.nl

Vandaag 9.00 t/m 17.30 uur

Bekijk ook