Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
Blog
usp Gratis verzending vanaf €100,-
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Gallagher Duopack Turboline lint

2x Ø 0,16mm 1x 0,20mm RVS 2x Ø 0,25 lichtmetalen geleiders, verplaatsbare afrasteringen ≥ 500 meter.

● Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis!

Productomschrijving Kenmerken Beoordelingen Handleiding Downloads Brochure

0 producten
U heeft nog geen producten geselecteerd.
0 producten
U heeft nog geen producten geselecteerd.

Omschrijving Gallagher Duopack Turboline lint

Wilt u een weide met een tijdelijke afrastering van schriklint voorzien voor uw paarden of runderen? Dan is Gallagher TurboLine schriklint de juiste keuze. Dit schriklint heeft een uitstekende geleiding. 

In onze blog "mobiele afrastering" kunt u precies lezen wat een mobiele verplaatsbare afrastering is en wat u daarvoor nodig heeft. 

Gallagher Duopack Turboline lint 12,5mm

Het Gallagher Duopack Turboline lint is wit van kleur en wordt geleverd als duopack, te weten 2 rollen van 400 meter. Het lint heeft een breekkracht van 100kg.

Gallagher TurboLine schriklint heeft een breedte van 12,5mm en heeft 3 dikke roestvrijstalen draden in combinatie met 2 lichtmetalen geleiders, die samen voor een uitermate goede geleiding zorgen. De geleidingsdraden zijn iedere 13cm onderling door een verticale RVS draad verbonden, zodat draadonderbreking niet voorkomt. 
Het Gallagher TurboLine schriklint geleidt 40x beter dan het standaard lint van 12,5mm breed. 

Gallagher TurboLine schriklint is zeer geschikt voor verplaatsbare afrasteringen langer dan 500 meter voor rundvee, jongvee en paarden. 

Graag adviseren we u over op welke hoogte u het schriklint kunt bevestigen voor een veilige afrastering. In onze blog "hoogte schrikdraad" zetten we per diersoort overzichtelijk uiteen op welke hoogtes de rijen schriklint het beste bevestigd kunnen worden. 

Voor een veilige en betrouwbare afrastering is het essentieel om zowel vooraf als tussentijds regelmatig te weten hoeveel stroom er het schriklint staat. Met een schrikdraad tester meet u eenvoudig en snel de spanning op het schrikdraad, schrikkoord en schriklint. 

Vaak bestaat een elektrische afrastering uit meerdere delen schriklint. Met een Pulsara lintverbinder 12,5mm of de Gallagher lintverbinder 12,5mm kunt u eenvoudig 2 delen schriklint aan elkaar verbinden. 

Als u een mobiele afrastering heeft en u wilt het verplaatsen, dan kunt u het schriklint snel en zonder problemen op- en afrollen met een haspel, dit scheelt een hoop tijd en eventueel ergernis. 

Bent u op zoek naar een goedkoper alternatief? Dan is het Gallagher PowerLine schriklint 12,5mm wit 200 meter of het Pulsara schriklint Pro Plus 10mm wit 200 meter een goede keuze. 

Gallagher Duopack Turboline lint online

Uw Gallagher Duopack Turboline lint koopt u eenvoudig en snel online bij Schrikdraad.net. Bestel vandaag nog en ervaar onze goede service zelf!

Schrikdraad.net: Uw online afrasteringsspecialist!

Productkenmerken Gallagher Duopack Turboline lint

Kleur wit
Ean 8713235079438
Artikelnummer 1012953

Vraag en antwoord

Stel als eerste een vraag over dit product.

We hebben uw vraag ontvangen en zullen deze spoedig verwerken.
Het is niet gelukt om de vraag te versturen.
* verplicht

Beoordelingen

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf als eerste een beoordeling

Direct hulp of advies

Wanneer u vragen heeft over dit product en de toepassing ervan of als u problemen heeft met bestellen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

0850 020 030

klantenservice@witway.nl

Vandaag gesloten

Bekijk ook