Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
Blog
usp Gratis verzending vanaf €100,-
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Gallagher TurboStar lint 40mm

10x Ø 0,20mm RVS en 4x Ø 0,30mm koperen geleiders, permanente paardenafrasteringen ≥ 400m.

● Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis!

Productomschrijving Kenmerken Beoordelingen Handleiding Downloads Brochure

Selecteer producten

0 producten
U heeft nog geen producten geselecteerd.

Selecteer producten

0 producten
U heeft nog geen producten geselecteerd.

Omschrijving Gallagher TurboStar lint 40mm

Wilt u een afraserting voor uw paardenweide met schriklint aanleggen met een afstand langer dan 500 meter? Dan is het Gallagher TurboStar lint 40mm een zeer geschikte keuze. Het Gallagher TurboStar lint 40mm wordt aanbevolen door paardenhouders.
Dit schriklint heeft een uitstekende geleiding, zelfs 40x beter dan het standaard schriklint van 40mm breed. Bovendien krijgt u maar liefst 7 jaar UV garantie!

Wilt u lezen wat u verder nodig heeft voor een elektrische afrastering? In onze blog "benodigdheden elektrische afrastering" staat overzichtelijk beschreven wat u nodig heeft. 

Gallagher TurboStar lint 40mm wit

Het Gallagher TurboStar lint 40mm wit is wit van kleur en wordt geleverd op een rol van 350 meter. Het lint is sterk geleidend en heeft een breekkracht van 520kg.

Het Gallagher TurboStar lint 40mm heeft een breedte van 40mm en is voorzien van 10x Ø 0,20mm en 4x Ø 0,30mm koperen geleiders.  De geleidingsdraden zijn iedere 13cm onderling door een verticale RVS draad verbonden, zodat draadonderbreking niet voorkomt. 
Het Gallagher TurboStar lint 40mm wit is extra sterk door een stevige, geleidende kantdraad in de randen. Deze unieke samenstelling zorgt voor een 40x betere geleiding dan standaard 40mm schriklint. Bovendien is het Gallagher TurboStar lint 40mm perfect zichtbaar!

Het Gallagher TurboLine lint 40mm staat door de uitstekende geleiding, garant voor stroom op de afrastering van het begin tot het einde.  

Gallagher TurboLine lint 40mm is bij uitstek geschikt voor permanente afrasteringen langer dan 500 meter voor  paarden.

Graag adviseren we u over op welke hoogte u het schriklint kunt bevestigen voor een veilige afrastering. In onze blog "hoogte schrikdraad" zetten we per diersoort overzichtelijk uiteen op welke hoogtes de rijen schriklint het beste bevestigd kunnen worden. 

Voor een veilige en betrouwbare afrastering is het essentieel om zowel vooraf als tussentijds regelmatig te weten hoeveel stroom er het schriklint staat. Met een schrikdraad tester meet u eenvoudig en snel de spanning op het schrikdraad, schrikkoord en schriklint. 

Met een lintisolator verbindt u het schriklint aan de afrasteringspaal, de lintisolator zorgt voor een goede isolatie. Hierdoor lekt er geen stroom weg via de afrasteringspaal en blijft er voldoende spanning op de afrastering staan. 

Vaak bestaat een elektrische afrastering uit meerdere delen schriklint. Met een Pulsara lintverbinder 40mm of de Gallagher lintverbinder 40mm kunt u eenvoudig 2 delen schriklint aan elkaar verbinden. 

Met de Gallagher TurboLine paarden tussenisolator bevestigt u het Gallagher TurboLine lint 40mm eenvoudig en snel aan de houten palen van de afrastering. Voor de hoekpalen kunt u de Gallagher TurboLine paarden hoekisolator gebruiken. 

Een elektrische afrastering met schriklint bestaat meestal uit twee of meer rijen schriklint boven elkaar. Met de Gallagher schriklintverbinder set kunt u de twee afrasteringsdraden onderling met elkaar verbinden. Zo staat er op beide schriklinten stroom. 

Bent u op zoek naar een goedkoper alternatief? Dan is het Gallagher PowerLine schriklint 40mm wit 200 meter of het Pulsara schriklint Pro 40mm wit 200 meter een goede keuze. 

Wist u dat indien de elektrische afrastering grenst aan een toegankelijk wandelpad u verplicht bent om elke 50 meter een waarschuwingsbordje te plaatsen? Bestel het direct mee! 

Gallagher TurboStar lint 40mm online

Uw Gallagher TurboStar lint 40mm koopt u eenvoudig en snel online bij Schrikdraad.net. Bestel vandaag nog en ervaar onze goede service zelf!

Schrikdraad.net: Uw online afrasteringsspecialist!

Productkenmerken Gallagher TurboStar lint 40mm

Lengte 350m
Breedte 40mm
Kleur Wit
Toepassing Paarden
Ean 8713235070862
Geschikt voor permanente paardenafrasteringen
Artikelnummer 999679
Materiaal Kunststof schriklint met 10 dikke RVS draden van 0,20mm en 4 lichtmetalen draden van 0,30mm

Vraag en antwoord

Stel als eerste een vraag over dit product.

We hebben uw vraag ontvangen en zullen deze spoedig verwerken.
Het is niet gelukt om de vraag te versturen.
* verplicht

Beoordelingen

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf als eerste een beoordeling

Direct hulp of advies

Wanneer u vragen heeft over dit product en de toepassing ervan of als u problemen heeft met bestellen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

0850 020 030

klantenservice@witway.nl

Vandaag 9.00 t/m 17.30 uur

Bekijk ook